Vem var pojken som tittade på mig?

Hej. På sistone har jag funderat en hel del på en sak som hände för några år sedan, hos min pojkväns föräldrar. Jag låg och sov i hans gamla pojkrum, och mitt i natten vaknade jag av att någon stod bredvid sängen och tittade på mig. Det var en ljushårig pojke, kanske 6-7 år. Trodde att jag kanske drömde, men nu har jag läst om andra som upplevt liknande. Tror ni det var på riktigt? Kan det ha varit hans systerson (dessvärre inte i livet) som kom för att kolla vem jag var?

Hej Julia! Ja sånt här kan man få uppleva ibland. Den som stod och tittade på dig var en ung pojke som kallar sig Andre/Andreas.Han hör till huset och familjen. Så du inbillade dig inte.Han var bara nyfiken på dig och trodde inte du skulle kunna se honom. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *