Vem/vad är det som håller till här?

Jag har skrivit till dig förut och fick ett väldigt bra svar, men nu behöver jag din hjälp igen. Jag och min sambo bor i en lägenhet på ett hyrehusområde som byggdes kring 1950. Sen vi flyttade in här har vi hört knackingar i väggarna. Det är inte grannarna, för vi har varit över till dem först i tron att de var dem. Men när min sambo kikade in i deras lägenhet så såg han att det inte skulle vara möjligt för dem att knacka mot just den väggen. Det är inte heller rören, för grannarna provade att spola i kranen, men det hördes ingenting. Vi har även upplevt "cold spots", ett skohorn som har gungat fast ingen har varit i närheten av det. Jag har även känt mig iaktagen i tvättstugan, och igår hörde jag knackningar där med. Jag skulle hemskt gärna vilja veta vem/vad det är, och vad den/det vill. Många varma hälsningar Emmeli

Hej Emmeli! Det är ingen som vill kommunicera eller träda fram även om jag kan uppfatta närvaron.Jag kan känna energin av en ande som inte varit på andra sidan och vänt. Ibland känns den kvinnlig och ibland manlig därför blir jag bara konfunderad om det verkligen bara är en. Denna ande rör sig över hela huset så det borde vara fler som råkat ut för samma fenomen och upplevt det du beskriver.Varför inte fråga grannarna så där "abropå har du märkt något". Tyvärr kan jag inte vara tydlig här! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *