VIKTIGT! Exempel- Fråga besvarad 2014-03-22

Hej!     halänge känt mig iakttagen i våran lägenhetKan känna att luften ändrar sig i rummet när dendet kommer. Vem eller vad är det???

 

☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆

☆¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆

☆¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ¸.•°* ˜★☆ ★  

 

Fråga besvarad 2014-03-22 ☆

Kära läsare till frågespalten!!!!

I samband med denna frågeställning ska jag ta och passa på att skriva några viktiga saker och ta denna insända korta fråga som exempel till er som skickar in frågor till frågespalten på spökwebben. Jag kommer att komma med lite mer information på spökwebbens egen sida på Facebook b inom kort och uppdatera med lite ny information allteftersom.  Jag har nämligen ett par önskemål för att jag ska besvara de frågor som ni skickar in till frågespalten.  Den som vill ha ett seriöst svar från mitt hjärta bör orka anstränga sig att i alla fall ge mig ett namn.

Jag har nämligen noterat att det inkommer en hel del frågor utan avsändare…alltså…ingen e post och inget namn och för mig som bara har ett mejl att gå efter blir det väldigt opersonligt  och eftersom jag går efter energisignaturer och avtryck och…. den känsla som du som frågeställare förmedlar så önskar jag att ni som sänder in frågor till mig kan ge mig ett namn även om det inte är det riktiga namnet  utan kanske ett påhittat namn för just den frågan  så gör det stor skillnad och vill någon vara anonym så är det helt okej men ge mig då ett namn som du kan lägga in din fråga och känsla i eftersom det som sagt är det jag går på när jag sedan väljer vilken metod jag ska arbeta vidare med allteftersom jag bearbetar en insänd fråga/mejl.

Vill man ha ett seriöst svar så behöver jag seriös information =  Minst Ett av de riktiga födelsenamnen och e post adress för att det ska kännas seriöst. Det andra jag uppskattar är en mejladress. Och detta för att jag ska känna mig trygg själv i att det är en seriös person som sänt mig sitt mejl därför att det blir väldigt tråkigt att lägga ner tid och energi för att sedan upptäcka att det bara var en fejk  person bakom mejlet som bara ville testa mig. Det är helt okej om någon vill testa mig  och blir road av det men för guds skull”!!!! ge mig ett namn och en mejladress så det blir LITE personligt…

Det tredje jag skulle uppskatta är att ni försöker att tänka på stavningen. Med att börja en mening med stor bokstav och avsluta med punkt. Detta kan tyckas löjligt men faktum är att  datorns skript program reagerar över alla slarv och stavfel och det skapar problem när jag ska besvara frågor. Jag vill inte lägga ner onödigt mycket tid på att göra rättstavning. Spökwebben är numera också betydligt mer offentligt och vi har många utländska besökare som besöker spökwebbens sida och många av dem använder Google översättning och när det är mycket stav fel så kan inte de få sidan översatt korrekt så därför har jag på många utländska vänners begäran börjat med rättstavning i samband med att jag läser och besvarar frågor.

Tre viktiga saker:

Ett namn så det blir Personligare.

En e post adress! så jag vet att det finns en seriös person bakom.

Tänk på stavningen ! Börja med stor bokstav och avsluta med punkt. Gärna uppdelat i minst två stycken.

 

Jag kommer att återkomma kring detta mer framöver och några andra saker.

Detta är alltså mer riktat till läsare och besökare till spökwebben än som svar på denna insända fråga till dig som jag inte har varken namn eller e post till och då blir det mycket opersonligt och svårt att avläsa något  och det tar mycket onödig energi och tid att försöka finna svar. Alla har vi något vi känner är viktigt för att vi ska kunna fånga upp energier bäst. Och nu har jag noterat att namn är viktigt för mig.

Till dig som sänt in denna fråga så ber jag dig skicka in en ny fråga men med namn och e post… 😉 då jag fann denna bland obesvarade frågor från Augusti månad 2013

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM  Andlig Paranomal Rådgivare i Spökwebbens frågespalt

Ett svar på ”VIKTIGT! Exempel- Fråga besvarad 2014-03-22

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *