Vilken är min livsuppgift?

Hejsan Jag är en otroligt velig person när det gäller att välja en yrkesinriktning, kan inte hitta min grej. Så jag tänkte kolla om ni kan svara på den saken, vad min livsuppgift är? mvh My

Hej My! Nej jag kan inte säja att "det här eller det här" är just din livsuppgift då jag känner att det är jättevikigt att du faktiskt kommer fram till det beslutet själv!!!och att det ska varken jag eller någon annan tala om för dig. Du får sätta dig ner och fundera på vad du verkligen anser vara viktigast,dvs ha en yrkesutbildning och senare ett arbete som du är intresserad av men kanske inte skulle tjäna så mycket pengar på…eller…om du ska välja en yrkesinriktning som du väljer för att det ger möjlighet till arbete med bra inkomst men inte är ditt största intresse. Och med dessa tankar ibakfickan kan du börja fundera på vilka arbeten du skulle kunna tänka dig att arbeta inom i framtiden som ger bra betalt.eller… vilka intresseområden har du som du skulle kunna tänka dig att ha som arbete i framtiden?teater,lärare,sjukvård,djur…osv osv Du säjer att du velar, så… då betyder det att du faktiskt har några ider kring olika alternativ. Tänk då på dessa alternativ gentemot det jag skrivit ovan,sen följer du ditt hjärta!!! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *