Vilken är min livsuppgift?

Hej! Jag undrar över vad jag har för livsuppgift och om det är något speciellt jag är ägnad till att arbeta med. Jag undrar också om jag har någon medialförmåga och i såfall hur jag kan utveckla den vidare. Hälsningar Monica

Hej Monica! Det jag får sagt är att du borde satsa på att arbeta med hälsa men inom friskvård dvs typ "friskis och svettis". Även om det här kanske låter väldigt för dig "inte du" – om du förstår vad jag menar, så har du förmågan att puscha andra människor att klara av att tänja på sina egna gränser på ett posistivt sätt. Den förmågan borde du använda inom friskvård,träning osv för att få igång andra männikor att orka börja ett nytt friskare liv.Det är den kombinationen jag får,coatching,träning,friskvård. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *