Någon som vakar över mig?- Fråga besvarad 2014-03-20

Hej!

Pendlar mellan att använda intuition och intellekt mellan olika perioder i mitt liv. Känner ändå en stor tilltro till det andliga, och har ibland fått små “besök” från den andra sidan. Jag tänker att det som är som det är, och kanske kommer jag få mer kontakt med andevärlden senare i livet.

Men vad jag helt enkelt undrar är om någon vakar över mig? Får ibland en känsla av detta, men har ingen aning om vem det skulle kunna vara. Jag har nämligen turen att trots vuxen ålder aldrig känt någon, eller haft någon nära släkting, som gått bort. Jag brukar tacka den här någon, för att jag har en känsla av att hen hjälper mig genom slumpen så att det alltid slutar väl. Så, är det någon, eller är det bara lyckliga omständigheter? Stort tack på förhand för din hjälp!!

 

Fråga besvarad 2014-03-20

Hej!

Ja… så hittade jag den absolut sista obesvarade insända frågan från  Juni – den 29 juni, 2013  som sändes in till tidigare medium på spökwebben. Snart är jag ifatt och kan enbart fokusera på de frågor som är sända direkt till mig. ! “Tjo hoo”…;) skämt och sido…det är ett oändligt hav av frågor med lika oändligt varierande frågor och det är helt underbart ! att läsa och vi på spökwebben tycker om när ni sänder in era funderingar,frågor och spökberättelser till oss!

Jag svarar som jag svarat till de övriga när det gäller de sista frågorna från förra sommaren som liksom tappat sin energi och jag har mycket svårt att tyda och fånga upp dig energi som avsändare. Och när frågorna dessutom i tanken varit sänd till ett annat medium så känner jag det på något konstigt sätt i energin vilket också gör det svårare för mig att tyda och söka svar. Jag skriver öppet om hur jag arbetar och hur det fungerar därför att jag själv tycker det i sig är ett intressant fenomen och jag försöker också själv förstå hur “det går till” när jag svarar på frågor via internet på distans utan att möta personen fysiskt. 

Jag kan fortfarande uppfatta och känna  lite från dig att du är en människa med starka energier och det finns fortfarande lite kvar att fånga upp men inte tillräckligt mycket för att jag ska kunna svara så pass tydligt som jag tror att du helst önskar. Jag kan känna att det finns närvaro kring dig i form av en yngre kvinna med ålderdomligt grekiskt utseende och påminner lite om antikens Grekland i sina kläder och i sin utstrålning men jag känner att det är svårt för mig att få tydliga svar då jag behöver mer av din närvaro energi i mejlet. Jag misstänker att det kan vara din närmaste andevägledare som du känner av.

Jag känner att jag nog kan hjälpa dig med dina funderingar och finna de svar du funderar över men jag skulle önska att du skriver en gång till och ställer dina tankar och funderingar direkt till mig så jag får en ny energisignatur att följa för att kunna hjälpa dig på bästa sätt.

Jag kan uppfatta att du är en mycket balanserad människa som är mycket balanserad mellan vad jag vill kalla trygg andlighet och sund vetenskap och av det jag kan uppfatta från dig så känner jag att du är bra som du är. Stabil och jordnära och sådana behövs också!

Jag känner att jag vill dela en video till dig som möjligen kan trigga igång något inom dig.

Sköt om dig och hör gärna av dig igen!

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *