Vill jag för mycket

Hej! Jag tror absolut på andevärlden men har aldrig sett "någonting" själv. Min syster är väldigt "öppen" så hon har sett andar/spöken och kan se energier mm. Kan det vara så att jag anstränger mig för mycket att jag blockerar mig själv? MVH Vanessa

Hej Vanessa! Ja du är inne på rätt spår.Jag kan uppfatta att du själv lagt en blockering över dig. Den kan härstamma från ditt tidigare liv då den bygger på trötthet och rädsla för det okända och du helt enkelt tröttnade på att vara "öppen". Detta kan du ha tagit med dig till detta liv och det blir en blockering. Du kan besöka ett medium som håller på med antingen reggressioner(som kan hjälpa dig minnas detta liv och varför du gjorde som du gjorde eller kände på det sättet) eller heling som kan hjälpa dig att öppna och balansera dig efter ditt nuvarande liv här och nu. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *