Kan du säga något nu??

Hej igen… Jag skulle ju "rensa" hemma o liksom nollställa…. Nu har jag pratat med ett medium. Undrar nu om d "rensats" något hemma och om du kan säga något om mej och min sambo. Ekonomi, jobb, barn osv nu då?? Eller om du fortfarande känner det som att det är rörigt i mitt liv?? o en till fråga.. kan du säga nått om mitt x?? Hans känslor för mej, om han har några osv.. mvh linda

Hej Linda! Jag vet inte vad det är som gör det så svårt att länka till dig. De frågorna du ställer kräver att jag ska ha full kontakt med din aura och dina andliga vägledare/guider men det blir som på tv "myrornas krig". Vad jag kan tycka är då att om du har pratat med ett medium och tom kanske träffat denne vore det betydligt bättre att detta medium som hjälpt dig rena hemma även svarar på dessa frågor åt dig. Antingen är du en sådan person jag skulle behövt träffa öga mot öga för att kunna "spå" eller så är det inte meningen att du ska ha svar på dessa frågor.Jag stöter på detta ibland,men inte ofta. Du behöver nog träffa ett medium öga mot öga!för att få korrekt hjälp! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *