"visst finns det spöken"

Nu ska jag berätta om lite läskiga saker som jag ständigt utsätts för i min lägenhet. Jag bor själv i en lägenhet tillsammans med min katt, först och främst så brukar skafferidörren öppnas och stängas av sig själv, lampor tänds och släcks man hör konstiga ljud på nätterna, katten får en massa tok-ryck han kan stå och stirra rakt ut i tomma intet för att i nästa sekund hoppa rakt upp i luften tvärvända och rusa därifrån ibland har han också stått och fräst och rest ragg mot absolut ingenting. När jag för ett år sedan hade en kille så varnade jag honom för dessa lite konstiga fenomen som sker i min lägenhet..Men han ville inte lyssna sa att jag var dum som trodde på spöken, och han skrek rakt ut "det finns inga spöken, jag tror inte på några spöken" Han ändrade sig dock kvickt vill jag lova då spegelskåpet i badrummet braka ner på honom, och det inte ett märke på väggen om dåliga väggar, skruvar eller liknande, utan det såg bara ut som om någon skruvat loss det. Det fick honom att ta till flykten och aldrig komma igen..Han har varit i min stad några gånger sen det tog slut men han vågar inte komma upp till min lägenhet och säger att enda möjligheten att vilja hälsa på mig igen är om jag flyttar….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *