MIN MOBIL ÄR BORTA!

Hej Mathias heter jag och det så att jag har tappat min mobil. Vet ej vart den har tagit vägen har letat överallt. Minns den sist på hatthyllan innan jag åkte till jobbet. Sen kommer jag ej ihåg mer än så. Har letat på jobbet, hemmet, på vägen till bilen och på vägen till jobbet men har ej hittat, den är nu spärrad. Den är svart i svart skinnfodral märket: sony ericksson "AINO". Jag vet att man ska ej be dig leta efter sånt men tidigare har du/ni hjälpt mig hitta ett USBMINNE. SÅ JAG BER ER FRÅN HJÄRTAT. HAR VIKTIG SAKER I MOBILEN OCH PRIVATA SMS. SNÄLLA HJÄLP MIG OCH HITTA DEN. Jag bor i linköping. Tacksam för svar… MVH MATHIAS

Hej Mathias! Har du en mörk hatthylla av trä? Ser svart mössa, vantar och ev något som har med regn att göra. Ser inte ut som om det är hemma hos dig. Var var du innan du kom hem denna kväll? Hoppas du hittar den! Ps. Hittade du usb-minnet?Ds

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *