Åh min underbara cykel, går den att finna?

MIn cykel blev stulen idag i borås på centralstationen, mitt i spöregnet precis då man behöver den som mest…så har någon lyckats ta den..även fast den var låst. Den var ju så unik med sin lila spraymålade färg, och glänste verkligen. en gammal postcykel var det. Med korg och rejäla däck. Tänk om du kunde få fram vart någon ställt undan den eller vart den kan finnas, all information är av intresse. Tror inte jag kommer ha så tur så jag hittar den eller att polisen kommer att orka leta. Min cykel betyder mycket för mig. En av mina bästa ägodelar :/ Mvh Maria Jonzén

Hej Maria! Polisen orkar inte leta efter den så du får hålla ögonen öppna och sätta upp lappar. Det känns som om den ligger en bra bit från där du ställde den, möjligt vid en cykelväg eller skogsdunge. Hoppas du får tillbaka den! Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *