Anden i glaset..

För typ 3 måndader sen , elr kanske före jul, så körde jag och min bästa vän anden i glaset. Vi försökte ca 30 minutan att nånting hände. Tillslut sa min vän: Om du finns bland oss tänd detta ljus, All stearin rann då ut. Och min bästa vän satt helt stilla med ljuset. Sedan dess har vi känt oss oroliga om nätterna , det kan ju bero på att vi blev så rädda att vi tror det finns någon där. Alltså skrämmer upp oss själva? ,

Hej Carolina! Vid det här laget känner nog de flesta medlemmar och frågeställare till vad jag har för personlig åsikt om anden i glaset. "Är man med i leken så får man leken tåla och ta konsekvenserna". Ja, jag kan uppfatta att ni öppnade en mindre portal som släppte igenom energier. Antagligen var det dessa som orsakade fenomenet och även gör att ni känner er oroliga. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *