Undrar om min dotters pappa fått ro?

Hej Jag skulle vilja ställa så många frågor men jag börjar med en som känns viktig att få veta. Min dotters pappa avled när hon bara var 6 år. Jag undrar om du kan se om han har fått ro eller om han finns kvar runt om kring oss. Min dotter säger sig ha sett honom ett par gånger när hon var liten hon är nu 20 år och har själv barn som också säger att hon har sett honom. Jag drömmer ofta om honom. Så är han kvar har han det bra eller hur är det med honom kan han inte släppa taget. Tacksam för ditt svar MVH MH

Hej! Det finns ingen orsak att oroa sig.Det jag kan uppfatta och får som information är att han hade vissa problem från början att släppa taget om sin dotter då det grämde honom djup att behöva lämna henne vid så tidig ålder. Han hade verkligen hoppats på att få följa henne under hennes uppväxt. Detta gjorde att han under ett par år(jordeår räknat) inte kunde ta sig till andra sidan utan ville hålla sig kvar i hennes närhet och "köpa sig tid" genom olika argument, när avlidna från andra sidan försökte få honom över till andra sidan. Det vara antagligen under denna tid din dotter såg honom. Men eftersomm han innerst inne visste att han inte kunde dröja sig för kvar för länge utan konsekvenser(bla ju längre de dröjer sig kvar ju mer jordbundna blir de och tillslut förvirrade osv) valde han slutligen att lyssna till de Ljusänglar som kom och mötte honom. De förklarade ingående för honom att hans möjligheter att besöka sin dotter och andra familjemedlemmar är fullt möjligt även från andra sidan.Detta fick honom att följa med dem. Även om han nu är på andra sidan förstår jag att han är en "flitig besökare" och har visat sig synlig för andra familjemedlemmar. Jag får information som jag inte riktigt förstår, men den går ut på att, av någon anledning som kommer visa sig längre fram i livet har han valt att vara en slags "skyddsängel" för din dotters barn. Inte en guide utan mer en "skyddsängel"/vägledare. Jag har i min intervju förklarat att släktingar normalt sett inte har i uppgift att vara vägledare för släktingar/familj förutom i vissa undantagsfall.Detta är ett sådant. Jag får tyvärr inga klara svar varför ,mer än att det valet är gjort och accepterat av "de väsen som ser över sådant". Att du därför ofta möter honom i drömmar är antagligen just för att han är ofta närvarande. Jag tycker att du ska försöka i en dröm när du möter honom be honom förklara för dig varför han gjort detta val och om du ska vara uppmärksam på något. Men jag ser inga tecken till att du ska oroa dig,tvärtom. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *