Andliga vägledare -★Fråga besvarad 2013-09-02

Hej! Jag har alltid försökt öppna mig o få kontakt med den andliga världen men den vill inte ge sig till känna. Jag misstänker att jag har andliga vägledare men dom är också tysta 🙂 Ska beställa tid på en andlig sittning hos en som gått i lära hos Terry Evans. Men kan du se mig o min andliga omgivning. Är den bra eller ska jag lägga mig under en ångvält 😀

Hej Leif! Hm…jag blir lite fundersam när jag läser din insända fråga därför att det jag kan känna från dig Leif är att du är öppen för det mediala och t.o.m väldigt medveten om dig själv och dina energier.Vem du är som person och vad du sänder ut i form av tankar,känslor och energier till andra runtomkring dig både andar och levande medmänniskor runt dig.Och jag känner också att du har kontakt med både dina guider och även andra andliga vägledare inom andevärlden och kan känna både närvaron av andar och deras energier på flera olika sätt.Så jag vet faktiskt inte varför inte du själv uppfattar att du inte är öppen.Jag känner att det kan vara en bra ide för dig att söka hjälp hos ett seriöst medium som kan ge dig medial vägledning i vad det är som kan blockera dig eller gör så du upplever att du är blockerad för jag kan inte känna eller se vad det beror på. Jag kan bara känna att dina eneriger flödar fritt genom hela din kundalini och att dina chackran är välbalanserade och att du är en välbalanserad person både som energi och som människa.En människa som är både smart och medveten om det mesta i din omgiving och har en naturlig förmåga för vad som är rätt och fel.Kanske du vet själv vad det kan vara som blockerar dig Leif?Vad säjer din egen magkänsla? ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *