Betyder det något?-★Fråga besvarad 2013-09-02

Hej! Jag bor med min "bror" Justin och hans lillebror Walter i en lägenhet. Jag har alltid drömt sanndrömmar men nu har jag börjat drömma saker som oroar mig. Jag kan se mitt 15 åriga jag ta självmord, ibland drömmer jag även att den första snön börjar falla, då kan jag se Justin och hans pojkvän Viggo (kallas V.L) springa i snön och förföljas av en lång man klädd i präst kläder, de springer in i skogen då V.L träffas av ett skott. Mannen i prästkläder har en pistol i handen, Justin skriker åt mannen och hoppar på honom. Efter en stunds slagsmål ligger Justin i snön med pistolen i munnen. Justin säger något men vinden dränker orden och mannen avlossar skottet. Jag vet inte vad jag ska göra, det är verkligen jätteläskigt men betyder det något? Kram!

Hej Ludvig! Faktum är att jag har läst och läst och läst detta flera gånger men jag får ingen klar energibild av varken dig som person eller om den "sanndrömmen" som du berättar så detaljrikt och målande.Tyvärr.Jag önskar jag kunde ge dig något svar men det kan jag inte.Det blir bara blankt papper.Inget. Men om du har denna typ av mardrömmar så kan jag förstå att det kan vara kännas obehagligt när du vaknar upp och att det kan kännas mycket jobbigt. Jag är mer nyfiken varför du Ludvig är så säker på att detta är en sanndröm? Du får gärna återkomma med en annan fråga inom det paranomala och andliga men just drömtydning är inte mitt andliga område och i det här fallet kan jag faktiskt inte se ett enda dugg.Jag är iallfall ärlig.;) Ta hand om dig Ludvig! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *