är det min mamma?

Hejsan. Min mamma dog för över 8årsedan. Det har hänt massa konstiga saker här hemma där jag bor, tex kort på mig har ramlat ner och gått sönder. hundarna skäller och stirrar på en viss punkt ibland. Vi har massa tidningar i ett skåp ute i köket. jag och min kompis satt och kollade på tv i vardagsrummet och sen helt plötsligt dunkade det till. vi gick in till köket för att kolla vad som hade hänt. och då låg det tidningar över hela golvet. Jag undrar ifall det är min mamma som är här eller om det är någon annan. jag känner ingen annan än min mamma som har dött. Kram och hoppas på svar!

Hej! Kolla upp vem som bott i din bostad innan dig. Känns som denne man är irriterad över att du har saker och ting där du har dem. En arg och vresig man(kan vara kvinna- svårt att se). Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *