Vem var det?

För några år sedan gick, bodde jag i ett hus, men har nu flyttat. Sen plötsligt började vattenkranar gå på fullt, Det har hänt mig flera gånger. En gång var när jag och min bror spelade pingis i källaren, jag sköt bort bollen till motsatt riktnig av vad vattenkranen var. min bror gick bort mot hörnet för att hämta bollen, och plötsligt gick kranen på för fullt i andra änden, jag stod på andra sidan bordet, så ingen var vi närheten. ( kranen är en sån gammal som går direkt ner på golvet ), kranen hade vi inte använt på åratal. min bror blev duktigt rädd, men jag kände ingen som helst oro eller vad man ska säga. Och sen fortsatte kranara gå på fullt, någon gång ibland, jag har aldrig kännt oro. Nu när jag flyttat har jag aldrig kännt eller sett något. Vill försöka klura ut vem det var som startat kranarna, känns som du är den personen som kan lösa min gåta 🙂 mvh daniel

Hej Daniel! Ska försöka hjälpa dig men då får du hjälpa mig först! Kan du berätta något om huset, var det ligger, gammalt eller nytt, vet du något om marken huset står på? Tack! Evy

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *