Lite panik- Fråga besvarad/Läst: 2015-02-02

Hej!

De senare 8 åren har jag och mitt barns pappa haft ett till och från- förhållande. När vi inte har varit ett par, har vi ändå umgåtts mycket och firat högtider tillsammans. Vi har dejtat andra, men alltid kommit tillbaka till varandra på ett eller annat sätt. Den här sommaren var vi där igen. Han bodde hos mig över sommaren för att jag behövde jobba väldigt mycket. Vi bestämde att vi skulle börja dejta på riktigt efter sommaren, för att se om vi kunde leva tillsammans igen.

Under tiden jag jobbade, träffade han en annan tjej. Han dejtade båda oss under en tid men jag tvingade honom att välja en av oss och han valde den här andra tjejen. Han var rädd att vi skulle gå isär igen om han var med mig. Kan du se om vi slutligen kommer leva tillsammans igen eller om jg ska gå framåt? Just nu väntar jag på honom då jag hoppas och tror att det här med henne är något tillfälligt.

Jag kan inte tänka mig ett liv utan honom.

Med vänlig hälsning, E

Frågeställning Insänd till frågespalten 5 Augusti 2013
★ Fråga besvarad/Läst: 2015-02-02

Hej !
Jag väljer att publicera din insända mejl som du sände till mig och  till frågespalten i Augusti 2013.
Energin i detta mejl är så svagt så jag känner att jag inte kan ge någon bra respons till dig kring denna frågeställning.
Jag hoppas allt har löst sig för dig och att du fått svar på dina frågor och funderingar på annat sätt.
Du är alltid välkommen att lämna en kommentar om du känner att detta fortfarande är något som är aktuellt. Då kan jag uppdatera svaret.
Ta hand om dig!☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★ 

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Ny och viktig information:
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *