Tvångstankar -★ Fråga besvarad 2013-09-01

Heje! Min Dotter har så svåra"tvångstankar",att hon mår dåligt 🙁 Ex,säga om o repetera Go natt 10 ggr,nuddar hon en del saker måste det nuddas tillbaka baklänges,av o på med kläder 4 ggr typ när det ska klä på sej…Tillomed med blicken håller hon på..Kollas det dit,måste det kollad tillbaka.Och detta krångel förstör ju för oss föräldrar o syster..:( Hon vill ju inte göra det,o gråter över det ibland.Vad ska vi ta oss till?!? Kan ju inte straffa med tidigt läggdags hela tiden..HJÄLP! 🙁

Hej Carina! Jag önskar verkligen jag hade utbildning för att hjälpa dig eller ge dig några något litet litet råd men…jag har inte utbildning för att svara på den här typen av frågor. Jag kan känna din oro som förälder för ditt eget barn och hur mycket detta påverkar dig som mamma och att du inte riktigt vet vad du ska göra eller var du ska vända dig. Det jag kan känna är att det tar mer energi och kraft av dig som mamma av att oroa dig än vad det behöver göra och det enda jag kan känna att både du och ditt barn och hela din familj skulle må mycket bättre om ni istället ringde tex en vanlig vårdcentral eller någon en barn läkare eller bara någon sköterska på sjukvårdsupplysningen för att få råd anonymt var eller vem du kan prata med eller vända dit till då jag känner att detta egentligen en fråga för en utbildad och sakkunnig person inom sjukvård och barn psykologi. Och ja…jag förstår att de kan vara mycket jobbigt att ta upp sådana här saker så du ska ha en kram och en eloge att du skriver och frågar även om jag inte kan besvara din fråga men bara att du sänder frågan till mig är ett steg i rätt riktning och det visar att du är en mamma som bryr sig om och oroar dig för ditt barn och att nu är du redo att föröka hitta bästa hjälpen för din dotter. Jag är övertygad om att du kommer få bra hjälp och rådgivning på rätt sätt och att detta är något som det finns svar på och går att lösa men med rätt hjälp. Du fixar det! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *