Bor ett spöket i mitt hus nu?

Våran granne dog knall fall (64 år,man). 29 oktober i år,detta har hänt sedan dess. 1.Tv har bytt kanal 3 gånger samma kväll,2 kvällar har detta skett ca en vecka efter varandra. 2.Jag har plötsligt känt röklukt och abstinens på en ciggarett,(röker ej men han var storrökare.) 3.Diskmaskinen har startat av sig själv när jag har lagat mat. 4.jag har hört någon gå upp på våran altan som leder till ytterdörren,Lampan har tänts(vi har sensor på den) jag har kollat om någon varit där men ingen. 5.jag har hört knackningar i köket,eller snarare slag. 6. och nu knackade det någon i väggen i min dotters rum,trodde det var hon själv först,men hon låg och sov,3 knackningar hörde jag. håller jag på att bli galen eller är han eller någon annan här? snälla svara. Mvh Lena.

Hej Lena! Din fråga är besvarad den 22/11-07 om du kollar bakåt i frågespalten. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.