Inbillar jag mig eller?

Hej på er! Nu kommer min fråga. Det känns som någon befinner sig här hemma hos oss, särskilt när jag är ensam, när barnen sover o sambon jobbar kväll. Men även annars oxå, mest på kvällen.Kan det vara någon hos oss?Vem isåfall? Undrar om det är något den vill säga? Känns så bara. Tack ifall ni svarar. Bra sida det här är! Roligt o läsa allas berättelser! Kram Jennie!

Hej Jennie L.! Du har inte funderat på om det är din guide som vill göra dig uppmärksam på dennes närvaro. Jag uppfattar nämligen närvaro av energi emn inte den "vanliga energien" som andar lämnar spår efter sig. Det är ingen som vill framträda eller kommunicera men på din beskivning får jag känslan av att denne ande är mer än en vanlig ande som försöker visa sin närvaro för just dig. Har du upplevt tex beröring på huvudet som hårstrån utan anledning flyttar på sig?en beröring på armen?att någon står bakom dig eller vid sidan om dig?en oförklarig värme över ryggen när du sitter vid datorn? Fundera på detta. Sedan kan du säja högt.Jag har uppmärksammat din närvaro och är du min guide får du visa dig själv för mig i en dröm när jag sover. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *