Bröllop 2014–★ Fråga besvarad 2013-09-06

Hejsan! Kan du se om jag kommer att gifta mig 2014 med min sambo? Kram Emma

Hej Emma! Nej tyvärr så kan jag inte spå i framtiden eller sia medialt ifall du kommer att gifta dig med din sambo år 2014.Det är svårt att spå saker inför framtiden med "säkra ord" och säja "så här kommer det bli" då det alltid finns så många "orsak verkan saker och händelser" hos varje enskild människa att ta hänsyn till.Och något som idag kan se ut på ett sätt kan nästa vecka se ut på ett helt annat sätt beroende på människans tankar och val.Därför är det svårt att se med säkerhet och övertygelse en enskild människas livslinje och enskilda händelser om det kommer hända eller inte. Men jag ger en eloge till de som känner att de har den gåvan.Personligen så känner jag att det alltid är bäst att individuellt arbeta för sin egen dröm.Om du verkligen älskar din sambo och vill gifta dig med honom så gör allt du kan för att göra det verkligt och förverkliga din dröm. Finns det kärlek finns det hopp! Lycka till! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *