Karaktär – ★ Fråga besvarad 2013-09-01

Uhm, hello… Jag har haft en särskild kontakt med en karaktär som inte finns i denna värld, igenom drömmar och liksom i tankarna… Men tror du att det finns en värld där den existerar? Också har jag ett problem med mig själv att jag liksom har misslyckats så många gånger igenom mina barndoms år att träffa mina låtsas hjältar att jag nästan gett upp på min fantasi överhuvudtaget, jag tror att det är därför jag misslyckas så många gånger som när jag försöker någonting spirituelt eller nåt. 🙁

Hej Shy! Jag är inte säker på din ålder och inte heller vad du egentligen vill få bekräftat med din fråga men eftersom det är något som fångar mitt intresse så ska jag försöka lista ut vad det är du vill ha sagt. Vi människor är unika på många sätt och vår hjärna är speciellt unik och kan hjälpa oss att skapa de mest fantastiska och fantasifulla figurer allt från superhjältar till räddande änglar som sedan i vår fantasi och i våra drömmar kan komma att betyda mycket för oss. Jag personligen gillar stålmannen och stålmannen filmerna men tror jag att stålmannen som karaktär finns eller existerar i någon annan dimension eller tom i ett annat universum bara för att han existerar som en karkatär i en film i denna verklighet. Nej.Det är inget jag jag tror.Men jag vet inte.Det finns vissa gamla kulter som tror att om man skapar en fantasifigur,en slags karaktär, en dröm person,en tankeperson så kan man genom att tro på dess existens på något sött ge den så mycket magisk kraft att den tillslut får ett eget liv och BLIR något levande väsen eller någon form av andeväsen.Inom sibirisk shamanism kallas det att skapa Tulpor. Inom en viss judisk hedendom kallas det att skapa golems. Men…allt detta är TRO och mytologi. Tror jag att det finns andra världar,existenser,dimensioner och universum där det finns andra väsen och liv i olika former eller i andra former.Ja det TROR jag…men det är inget jag kan säja säkert att det ÄR så för jag vet inte. Så egentligen kan jag inte svara på din fråga bara spekulera och ge lite tankar av vad jag tror men defintivt inte vet. Tror du inte att du skulle må bättre av att inte lägga tid eller energi på att försöka lista ut om din karaktär finns eller inte och se det som en fantasi och försöka fokusera på att göra saker som gör dig glad i verkliga livet och fokusera på det som är här och nu i din vardag som får dig att må bra och växa som människa då du inte behöver några fantasifigurer från någon annan verklighet för att vara unik som du är.Du är du och det räcker vet du :)Du är bra som du är! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *