En gift man- Fråga besvarad 2014-02-24

Jag har sedan ett tag tillbaka haft ett förhållande med en gift man. Vi dansar ute tillsammans både bugg och foxx. Det var så allt började. Dessvärre är att ska jag vill veta om jag ska backa ett steg från detta? Kommer han att skilja sig?

Sen undrar jag även om jag kommer att byta yrke/arbete jobbar som undersköterska idag, men vill jobba med annat. Kan du se något alternativ som kan leda mig i annan riktning eller hjälp på traven?

 

Fråga besvarad 2014-02-24

 

Hej!

Du vet redan svaret på detta inom dig men eftersom du vill att jag ska bekräfta det du redan vet så ska jag svara så ärligt jag kan för att bespara dig krossade drömmar, framtida otrohet mot dig och  framtida lögner.

Du är värd en man som prioriterar dig och inte lever i en lögn. Sedan kan vi skylla på känslor och  att det är njutbart för stunden men i längden så är detta inte en man som förtjänar dig. Punkt slut.

Så det är upp till dig hur länge du vill vara upptagen med något som inte kommer leda till något annat än att du tappar ditt egenvärde och din egenkänsla och börjar se ner på dig själva och undra vad “det är för fel på mig och varför han inte lämnar sin fru för mig”…så INNAN du hamnar i det emotionella läget så gå…du är värd bättre än såhär.

Du måste släppa detta för att den rätta mannen ska kunna hitta dig.

Jag tror inte jag kan vara mer tydlig än så.

Jag känner faktiskt att detta med undersköterska är ett yrke som passar dig men har du funderat på att vidareutveckla detta till mer kanske inom något som kan leda till till att starta ett eget företag inom området, kost, hälsa ,massage och sedan kan jag känna att du skulle kunna passa att rikta in dig på att bli en slags hälso -coach.

Jag kan känna att du är en människa som mår bra av att få andra människor att känna sig behövda och att du mår bra av att se andra må bra så du passar i det yrket du har…men du skulle kunna göra det mer personligt inriktat inom hälsovård då det finns många olika saker att spinna vidare på som har just med egenvård och hälsovård att göra. Vad känner du själv?

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

~Chasing bad love is a pattern based on a lack of self-worth.

When you stop chasing the wrong relationship, you give the right relationship a chance to materialize.~

 

~♥ ~

~Sometimes your heart needs more time to accept what your mind already knows!~

 

~♥ ~

~If you spend too long holding on to the one who treats you like an option

You will miss finding the one who treats you life a priority~

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *