Förföljd-Fråga besvarad 2014-02-28

Hej! Nu e det såhär att jag kan inte sova på nätterna utan jag vaknar flera gånger om.

Alltid vid samma tid, 01.53, 02.36, 03.21 och 05.06.
Varje gång jag vaknar så känns det som att någon tittar på mig. Det är en obehaglig känsla och förutom det så känns det precis som att någon följer efter mig genom hela huset. Det kvittar var jag är i huset, i köket, duschen eller i vardagsrummet, det känns som att någon står och riktigt stirrar på mig.

Ni skulle inte kunna veta vad detta är för något?

För just det här med att vakna på nätterna stör mig extremt mycket psykiskt.

 

Fråga besvarad 2014-02-28

Hej!

När jag läste dina rader så kände jag direkt inom mig, vad detta handlar om och jag ska försöka att förklara det på ett sätt som du kanske kan ta till dig. Jag vill säja på en gång att detta inte handlar om några  vanliga spökfenomen utan jag känner att detta är något helt annat. Det handlar nämligen om att det är ditt egna inre jag som kontaktar dig

Inom nyandlighet så brukar man säja att det är personens “egna högre jag” som försöker att uppmärksamma dig i den här verkligheten genom olika så kallade synkroniseringar.

Vi tänker ofta på oss själva som alldeles super unika egna individer och att det bara finns en av dig…

eller så tror många på reinkarnation dvs att vi föds och dör och har levt  många tidigare liv och genom återfödelse så samlar vi på oss livserfarenhet genom att leva flera olika liv…

men…tänk om det istället är så att vi inte alls återföds och kommer tillbaka genom reinkarnation…tänk om det är så att vi lever alla våra liv samtidigt i en enda paket i en så kallad ENHET men…vi uppfattar alla de olika delarna som olika liv när det i själva verket kan vara så att vi upplever det så som vi upplever,separerat och uppdelat i forntid,nutid och framtidn… på grund av tiden….Tiden är linjär och vi upplever att vi följer en linjär tidslinje med födelse och död.

Tänk om det kan vara så att alla människor är multidimensionella och har flera liv samtidigt… där den sammankallande kärnan -själen-är det vi kan kalla “Det Högre Jaget” eller Självet.

Detta som jag nu försöker att beskriva i andliga termer är egentligen det vetenskapen har som funderingar kring tex strängteorin eller att vi  människor alla var och en faktiskt finns  och existerar i flera olika universum,så kallade parallella världar samtidigt. Om det nu är så att vi som människor finns i flera existerande verkligheter samtidigt i detta nu och! alla dessa delar av dig har en ENDA gemensam själ…

DET så kallade multidimensionella Högre jaget och det som händer att att en person i en av sina verkligheter plötsligt börjar att bli medveten om sig själv  och att det kanske finns mer av dig än det du fått lära dig… att du kanske är mer än det du trott att du är.

Det vanligaste tecknet på att det finns ett Högre Jag inblandat som försöker att få sig själv medveten om sig själv och sitt liv är just så kallade synkroniseringar med siffror,tiden och klockan och då framförallt digitalklockor. Och om man väljer att ignorera dessa synkroniseringar så brukar de eskalera och bli så idiotiskt tydliga så de går inte att bortförklara fenomenen.

När jag såg dina klockslag så förstod jag direkt att det handlar om just en sådan synkronisering från ditt högre jag och i detta fall vill du visa dig själv vem du är och var du är på väg och gör det genom att använda så kallad teosofisk numerologi.

Jag ska förklara så kort jag kan. De klockslagen du har återkommande räknas ihop på följande sätt:

01.53=1+5+3=9

02.36= 2+3+6=11= 1+1=2

03.21=3+2+1=6

 05.06=5+6=11 =1+1=2

Slutsumman av alla klockslag som räknats ihop enligt en speciell teosofisk numerologi och följer ett system som kallas “Den kosmiska klaviaturens tolv punkter och i den uträkningen räknas ditt högre jag ut på följande sätt:  slutsumman av alla dina synkroniserade klockslag blir då =9+2+6+2=19 =1+9=       10     Representerar dig här och nu.Din själ och din personlighet du är NU.Och för att räkna ut högre jaget:

= 1+0= 1

Och för att komplicera detta ännu mer så förstår jag att det är en maskulin del av dig…som söker din kontakt på andlig väg som ande.

Jag skulle vilja fråga dig: Har du haft drömmar om en annan person? Har du drömt om olika symboler som ying och yang? Ställ dig dessa frågor för beroende på hur du svarar dig själv så har det olika betydelser.

 

Nr 1 ETT är alltså du själv och det är ditt eget inre äldsta origin av din egna själv som är du…Nr ETT “Alpha” som på detta sätt kontaktar dig och vill få dig medveten om ditt eget jag och tala om för dig att “Hallå vakna upp nu och inse att du inte kan såsa runt längre i någon slags dimma dag ut och dag in och bara existera…Det är dags för dig att börja uppskatta dig själv och ditt eget liv och LEVA. 

Det handlar också om att det är dags för dig att lära dig balansera din inre maskulina och fenimina energi. Ying Yang.

Hela mitt långa konstiga svar handlar alltså bara om detta : Ditt egna äldsta delen av dig.Ditt egna högre jag. Du själv inom. Försöker få dig att vakna och reagera genom intensiv synkronisering med att du vaknar samma tider varenda jäkla natt…

Nu när jag skrivit detta och gjort dig uppmärksam på vad din egen inre ande försöker att tala om för dig…VAKNA OCH LEV och inte bara existera…så kommer du direkt märka att dessa synkroniseringar ändrar sig och kan börja uttrycka sig på nya andra sätt. Var uppmärksam! För vad som händer är att du själv…ditt egne inre medvetna jag som är i kontakt med alla delar av dig som finns “överallt”(om vi nu behåller strängteori tänkandet med att du finns i flera universum och dimensioner samtidigt). Den medvetna kloka inre delen av dig som finns i din inre ande kommer börja kommunicera med dig genom nya olika former av synkroniseringar och genom bilder,symboler,drömmar och konstiga sammanträffande. Inom ett år så kommer du läsa detta igen och förstå det jag har skrivit på ett helt annat sätt och du kommer lösa det med helt nya ögon. Då kommer du veta exakt vad jag skriver om. 😉

Försök att bara ta det lugnt och ta det för vad det är så slipper du må dåligt fysiskt eller psykiskt. Försök istället ta till dig det jag skrivit till dig och se om det inte lugnar ner dig i din själ som är den delen av dig som representerar dig och din personlighet och livsande här och nu.

Och se om du kan hitta information om esoterisk numerologi och läs om siffran ett:s betydelse och också siffran 10:s betydelse då 

Du är välkommen att skriva och berätta  och när nästa fas av konstiga synkroniseringar börjar och …det kan hjälpa dig att söka kontakt med sådana som arbetar med healing då de kan hjälpa dig att balansera dig i din kropp och mentalt.

Jag är medveten om att mitt svar kanske känns svårt att  fullt förstå ..nu..men du kommer att förstå mer och mer och börja drömma på ett sådant sätt att saker blir tydligare för dig.

Sköt om dig!

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *