Vad är det egentligen som händer?

Under hela mitt liv har underliga händelser inträffat. Är uppväxt i min mammas barndomshem där det hände väldigt mycket underliga saker och det pågår fortfarande. Min mor är väldigt öppen för sådant och säger att jag inte skall bry mig så mycket om det, utan att acceptera situationen som den är. Dock kan jag känna att detta skrämmer mig. Min kropp säger "nej, du klarar inte detta, skydda dig!". Jag trodde att det skulle sluta då jag flyttade, eftersom jag trodde att om det var någonting "övernaturligt" så var det kopplat till huset. Men jag tycks ha fel… Det är inte varje dag det händer saker och ofta kan det gå i perioder, vilket får mig att undra om jag verkligen är frisk. Min sambo tror inte på andar eller liknande så för mig gör det väldigt ont inom mig då han inte tror på mig. Men för ett tag sedan hände någonting som skrämde mig rejält. Jag var ensam hemma och det var under en rätt så "aktiv" period. Jag hörde ofta en mansröst som mumlade, drömde om en man i rött hår som stod brevid min säng och då jag tittade på honom var allt han gjorde att skrika. Jag såg skuggor och det small ifrån olika rum i vår bostad. Och så en dag då jag var ensam hemma och går och smågrejar är det jättenära att jag trampar på en list. En list som Någon måste ha dragit ur vägen med spikarna riktade rakt upp. Mitt på golvet från ingenstans. Kan verkligen inte finna en förklaring till detta. Men då jag såg detta kände jag ett enormt hot slå mot mig, hårt. Behöver jag vara rädd? Har jag besökare som kommer och går eller är jag bara Väldigt paranoid? Det är svårt att gå genom livet och behöva uppleva händelser som ingen tror på. Enormt tacksam för svar/ Alexandra

Hej Alexandra! Ni har besökare och du måste sätta stopp för dem! Skriv till min mail och jag ska hjälpa dig på vägen! 6506karlsson@telia.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *