FAKE INTE RIKTIGT PÅHITTAT FAKE <!–FAKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MUPPSIDA –!>

Allvar asså jag skojade bara hur fan kan du säga så om min morfar och han e inte äns död och min morfar hälsar att du är en gumma! NI ÄR LURENDRÄJARE ALLIHOPA SUCKERS BAJBAJ

Hej Gustaf! Jag kan tycka att detta var RIKTIGT FULT GJORT av dig då jag utgår ifrån att de människor som skriver hit är seriösa och verkligen vill ha hjälp. I detta fall får jag skylla mig själv och ge detta som ett exempel till alla som läser frågespalten på hur det kan bli när man som medium vill hjälpa "för mycket". Jag borde lyssnat till VARNINGEN jag fick av min guide när jag skulle besvara din fråga den 2007-11-02 "Morfar".Då de tydligt varnade mig för att du kunde testa mig eller bluffa samt att det inte stämde. Därför svarade jag inte på frågan den gången heller – om du tittar. Men när din fråga kom upp igen så ville jag verkligen hjälpa dig även fast det inte kändes rätt. Och då får jag skylla mig själv att jag inte lyssnar till varningarna av mina guider och ge mig själv som ett varnande exempel på att även jag kan bli lurad av andar och människor som DU! Då jag måste rannsaka och fundera över vem den anden var som gav mig informationen och utgav sig för att vara din morfar! Men bara för att jag gör ett misstag ska du inte dra alla mediala över samma kant. Återigen har jag fått en läxa att lyssna till varningar och se upp med oseriösa människor med oseriösa frågor samt ifrågasätta alla andar som vill kommunicera. Så jag får väl tacka dig för påminelsen att du fick mig att vakna till!!! Fortsättningsvis ska jag ifrågasätta ALLT OCH ALLA även de som skriver. Hoppas du är nöjd med ditt expriment. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *