Ska på seans

Hej! Ska snart påen seans och hoppas att få tala med min morfar, tror ni att han kommer att vara där? Har trott i hela min liv att detta inte är vårt enda liv och att det finns spöken! Men jag tror eller har känt att det finns något i vårt hus. Jag tycker att jag känner en som sitter hos mig på kvällen, men nu på sista tiden har jag inte känt det. Kan du svar mig är du snäll.

Hej Mali! Vid det här laget antar jag att du redan varit på seansen och fått svar på dina frågor. Oftast är det så när avlidna släktingar är på andra sidan så har de andra uppgifter att göra och de brukar inte "hänga runt de som är kvar på jorden" mer än vid korta besök för att tex se hur saker och ting går för en person de stått nära eller ge tröst i en svår siutvation.Oftast märker vi aldrig av dem. Jag kan inte känna av din morfars energier runt dig mer än din saknad och önskan att han skulle visa sig för dig. Vilket jag kan se som ett gott tecken och att han verkligen är på andra sidan. Den närvaro du kan känna kan vara din guide.Det är inget som framträder eller vill visa sig här och nu. Men du ska alltid lita till din egna magkänsla!Ditt inre ger det rätta svaret. Hoppas seansen blev lyckad och att du fick veta där de svar du sökte efter! Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *