Spökar det hos oss?

Hej. Jag känner en närvaro av tre personer i våran lägenhet. Vi har nyss flyttat in. En äldre dam och en äldre herre och deras son tror jag, har redan petat ner mina blommor som stod vid fönsterbläcket, först kollade jag efter katten,men han kom smygandes med tjock svans in till vardagsrummet där händelsen skedde..nyfiken:o)

Hej! På det du beskriver låter det ju onekligen som er nya lägenhet redan har "hyresgäster" – jag tänker mer på kattens reaktion. Du verkar ha bra koll på läget.Ge det lite tid så kanske ni kan anpassa er till varandras "vardag och rutiner" utan att det behöver bli mer och jobbiga närvaro fenomen. När du känner av dem kan du ju be dem hålla sig till sin svär och förklara att nu är det du som bor där anno 2007. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *