… – Fråga besvarad 2014-01-27

Hej!

Vet inte riktigt hur jag ska lägga upp frågan/frågorna, eller ens om de hör hemma på spökwebben.

Men kanske såhär- har alltid lidit av hyperaktiva känselspröt- orkar inte vistas bland folk någon längre stund, blir utmattad ända in i märgen av alla intryck och saker folk medvetet och omedvetet skickar ut.

Mitt humör ändras blixtsnabbt efter de jag är i närheten av, riktigt opraktiskt och handikappande. Behöver inte ens vara i närheten av folk för den delen- humöret kan djupdyka utan förvarning, grym tomhetskänsla och brist på energi ofta, även det utan förvarning. Första frågan är väl- hur kan jag trubba av känsligheten lite? Plus- Har jag någon pest andlig gäst som suger energi från mig? Känns lite så…

Känner, och har gjort det länge, att jag borde jobba med healing, och pysslar med reiki bland annat, men hur i hela friden ska jag kunna hjälpa andra när jag inte orkar vara nära folk eller inte lyckas hela mina egna knepigheter.

Så jag undrar- bör jag jobba med healing?

Följdfråga på det- har du några tips annars på vad jag skulle kunna jobba med? Har bara ett gäng oavslutade studier i bagaget, känner mig vilsen och som om jag behöver en knuff i någon riktning.

Stort tack på förhand.

★  Fråga besvarad 2014-01-27

Jag förstår vad du menar och vad du försöker få fram mellan raderna då jag kan känna det från dig.

Jag kan faktiskt ge dig ett väldigt enkelt och klart svar på alla dina frågor med några få ord  även om det givetvis är mer komplex än så…

Du är en empat och det är därför du känner och upplever som du gör. Med andra ord kan man säja att du är som en spegelbild för andra människor.

Jag svarade på en fråga tidigare kring en mamma och hennes  unga dotter som jag också uppfattar  som en så kallad empat och när jag blev uppmärksammad på din insända fråga så kände jag att det fortsätter i samma tema med dig fast du är vuxen och  för dig är det mer komplicerat …

 

Du är en empat och dessutom vad som inom andliga kretsar kallas för ”wayshower”  och din förmåga att ta på dig andra människors känslor,energier och sinnestämning är mer känslig än hos en mer ”vanligt empatisk människa”…här talar vi om emapti som kan utrycka sig som så att du helt enkelt kan ta på dig andras människors smärta,både emotionell och ren fysiskt smärta och även psykisk smärta och detta kan bli ett rent helvete då man tillslut inte vet vad är mitt eget och vad är andras?

Det handlar om att uppleva saker ”the hard way” och lära sig saker från grunden för att sedan längre fram när du stabiliserat dig själv och landad i dig själv…bli en sådan människa som hjälper andra människor att landa i sig själva och det är i detta som du känner ditt kall inom reiki healing men jag skulle nog vilja rikta in ditt fokus åt lite andra håll också… Det finns en sak du behöver  tänka på och bli medveten om redan nu och nu kommer jag tala direkt till din inre ande och det jag skriver kan låta som ren rappakalja för dig som människa och för andra människor som läser detta men din själ och ande inom dig vet exakt vad jag pratar om:

…”Du behöver lära dig healing som är baserat på 12 chackra  meridian system och som är anpassat för den nya tidens människa som kommer att utvecklas. De gamla healing metoderna som är baserat på vanligt traditionell ålderdomlig eller österlänska tusenåriga metoder kommer inte att fungera i framtiden då människan kommer gå från att vara 8 chackra system baserade människor till att vara 12 chackra system baserade människor. Du behöver hitta det nya sättet för healing och att kunna hjälpa människor ta sig igenom den svåra och kritiska transformeringen och du kommer under ett par år att uppleva denna transformering på ett mycket fysiskt påtagligt sätt och meningen med all uppleva och genomleva detta är för att du sedan i framtiden med handen på hjärtat ska kunna säja till de som söker din hjälp att du vet vad du pratar om för du har upplevt det och överlevt det.”

http://www.sandrawalter.com/side-effects-of-the-new-light/

http://www.sandrawalter.com/what-is-happening-to-my-friend/

 

Jag uppfattar tydligt det kring dig pågår flera processer samtidigt på grund av att du är den du är  och jag vill faktiskt inte ge för tydliga svar utan svarar på ett  lite på ett annat sätt…jag ger dig länkar kring de områden som jag känner gäller dig personligen och som ger antydningar om vad  det är som händer med dig och i ditt liv och så kan du studera dessa sidor i lugn och ro och själv känna inom dig vad det är jag försöker att säja till dig…

Och jag hoppas att du någonstans bland dessa länkar finner dig själv. Allt handlar i slutändan om att finna balans mellan allt som händer och sker inom och balans mellan det som du uppfattar  från den yttre världen,från andra människor och klara av att balansera allt detta på detta på ett sätt som får dig att på bättre och klara av att vara bland människor utan att dra på dig deras känslor,energier eller smärta.

http://www.luleayogacentrum.se/yoga/historik—filosofi/kundalini-historik—filosofi

 

Vissa sidor är på engelska och jag hoppas du kan översätta dem via goggle. Och kika även på andra video länkar som är kopplat till de länkar jag kopierat till dig…Jag är säker på att det kommer vara något som drar din uppmärksamhet och fångar ditt intresse mer än något annat.

Men jag förstår vad det är du försöker att fråga mig och även om jag inte ger dig helt tydliga svar så betyder det inte att jag inte förstår dig utan snarare motsatsen…att  jag förstår mycket väl och vill att du ska finna svaren någonstans bland de länkar jag  sänder dig då du är inne i en  andlig process liksom många andra idag. Du är välkommen att återkomma med nya frågor ifall det är något mer du undrar över.

T a hand om dig och…du är inte ensam i detta. Många upplever liknande som du och det är idag många som lider i tystnad fast de inte behöver det då detta inom några år kommer bli något som många många människor kommer tvingas att uppleva och genomleva.

Och du behöver inte tro ett ord det jag skriver….du måste alltid följa din inre magkänsla.

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *