Tack, och flytt för “skogsväsen”- Fråga besvarad 2014-01-30

Hej!

TACK så mycket för svaret på min fråga, det var till stor hjälp och känns helt sant. Även om det gör mig nervig o får mig att undra över vad det är för “processer” som är i görningen (antar att du inte vill specificera) känns det mest av allt bra.

En helt annan fråga:Vår tomt gränsar mot en skog som känns väldigt bebodd av icke-materiella väsen. Man ser snabba rörelser i ögonvrån, får en krypande/kittlande känsla av närvaro, o jag är fullständigt säker på att “något stort” rör på sig i området…

Nu är saken den att jag vet att den här skogen ska avverkas inom en snar framtid. Kan jag berätta det för “invånarna” så de hittar ett nytt hem? Eller kan du? Vet de om det redan? Även om jag inte är helt komfortabel med känslan av en del av de där skogsfigurerna är det en jäkla tragedi, både för dem och träden (och oss).

Tack på förhand.
Du är fantastisk.

★  Fråga besvarad 2014-01-30

Hej! Det gläder mig om du känner att du blir hjälpt av svaren du fått även om du  nu inte riktigt  kan sätta fingret på vad det är som känns bekant eftersom jag är medveten om att jag kan  tyckas “skriva i gåtor” i bland men det gör jag inte för att verka speciell eller mystisk på något sätt, utan jag är lite lat och vill spara tid och det gör jag genom att vända mig direkt tillen persons inre ande. (Inre jag ,Högre jag,inre barn- beroende på fråga)

Det är därför det inte är så viktigt för dig att fästa dig vid de orden jag använde som till exempel “processer” och den enkla anledningen till att jag inte skriver några långa underliga förklaringar är kort och gott för att det bara skulle göra dig förvirrad och jag skulle framstå väldigt konstig med mina metafysiska och andliga utläggningar som svar..men jag känner inom mig själv direkt när jag får kontakt med en människas inre jag, inre barn, emotionella jag eller när jag får kontakt med de olika energikroppar människor har(då varje människa har en hel del olika energikroppar) och i ditt fall fick jag kontakt med ditt högre som lätt tog emot informationen och gav ett mycket stabilt ,moget och lugnt intryck och förstod allt jag skrev, så jag är inte orolig för dig. Det kommer gå bra för dig.

Du kommer hitta din plats och du kommer inom några år få fullständig klarhet i ditt liv och vilken väg du ska gå.

Jag känner att du är en människa som bryr dig mycket om djur och natur och att detta med att bevara och försvara heliga naturområden är något som jag känner är något som följer dig som ett stort kall genom flera av dina liv och även i detta livet. Jag kan uppfatta att det finns shamanska inslag i din aura och även energier från liv med kunskap både från keltisk folktro och medicin och gammal hedendom kopplat till element magi och detta finns kvar inom dig som dold kunskap än idag och därför kan du uppfatta naturväsen och så kallade natur essens och krafter som finns inom naturen på ett lite mer påtagligt sätt än den som inte har denna gåva.

Jag kan också uppfatta att det inte är en tillfällighet att du bor där du bor och att du funnits på denna plats där denna skog kommer att avverkas. Därför att utan att du gett dig själv värde och betydelse så kan jag känna och uppfatta att du är den personen som redan fungerat  och sedan en tid fungerar som stöd för de naturväsen som finns i denna skog. De är redan nära ansluta till dig genom tankens kraft och genom dina drömmar. Du har redan både varnat och tröstat dem sedan lång tid och de har redan hörsammat dig och samlat ihop sig och många har redan börjat dra sig tillbaka. 

Nästa gång du besöker skogen och riktar din känsla inom så kan du komma att känna en stor tomhet och sorg från hela skogen. Men..mitt i detta sorgliga och oundvikliga som håller på ske så är denna tystnad ett gott tecken…det är ett tecken på att de hörsammat din varning och redan börjat lämna skogen och platsen.Det är ett fåtal kvar av träd, löv väsen och jordväsen och väsen tillhörande sylfider,vatten drag och vattenpölar, men alla dessa kommer lämna platsen. När människan sätter sin första maskintag i skogen så är skogen redan död och den kommer vara helt tyst och det kommer inte höras en fågel eller inte ens en insekt. Frånvaron av ljud och känslan av frånvaro av liv och djurliv kommer vara så påtaglig så de som kommer dit för att avverka skogen kommer få kalla kårar av tystnaden och obehaget. Det är naturens och skogens egna sätt att visa dem “vad den tycker”.

Och de som är där för att avverka skogen kommer att känna av skogens sorg inom sig på ett sätt som de inte upplevt tidigare…och det kommer lämna ett avtryck inom dem av tomhet…alla de som arbetar med detta kommer inom sig ha denna känsla att det som händer inte är okej. Det är aldrig okej att förstöra gamla skog eller avverka skog eller naturområden med rikt djurliv och växtliv. Det är en skam.

Det är mycket sorgligt allt det som händer med naturen och man kan undra hur länge människan ska få hålla på att förstöra utan att drabbas av konsekvenser. Det är många som arbetar  med att på olika  sätt försöka upprätthålla balansen i naturen och som arbetar med detta på andlig väg och undermedvetet så arbetar du redan med detta och har gjort i många år.

Så du behöver inte min hjälp att prata med träd och naturväsen. De lyssnar redan på dig.

Sköt om dig! Och vet du vad…du är också fantastisk på alla sätt och vis. ♥

 

~ALWAYS be yourself…unless you can be a unicorn.

Then always be a unicorn.~

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *