Fråga- Fråga besvarad 2014-03-19

Saknar min katt Prins-Emil en inne katt som var 11 år 2009 försvann spårlöst från Rissneleden i Hallonergen sedan dess har inget fungerat i mitt hem längre. Kan det vara 0nda andar som skapar kaos 0ch oreda människans liv?

 

★  Fråga besvarad 2014-03-19

Hej!

Kära medmänniska ♥ Den största fiende vi har i denna värld är oss själva och hur vi ser på oss själva. 

Det finns så mycket i världen och runt oss att oroa oss för och som gör att vi inte får ro i vår kropp och själ. Vi människor kan genom våra tankar skapa våra egna “demoner” och “onda andar” genom vårat negativa tänkande och genom att låta dessa negativa tankar ta över våra liv så vi hamnar i en mycket tung och mörk spiral. Det finns så mycket som kan påverka oss negativt och göra oss ledsna och känna att allt är fullständigt hopplöst. Samhället vi lever i  med alla  sina fel och brister. Människor med sin smärta som sitter djupt i hela mänsklighetens gemensamma själ

Jag har lärt mig av min egen erfarenhet att det löser inga problem att skylla på onda andar när det blir svårt i livet eller när saker går fel. Det är en allt för lätt lösning som new age och religion gärna tar till som den lätta utvägen. “Bort med de onda andarna så löser sig alla problem”…Det funkar nog inte riktigt så…då problemet ligger in människan själv och i människans natur. Vi måste alltid börja söka svaren inom oss. Svaret har du alltid in dig själv i ditt hjärta.

Jag kan genom dina få rader uppfatta din oerhört trötta känsla för allt i ditt liv och runt dig och jag kan förstå att du känner som du gör men jag vill att du sätter dig ner och tar ett djupt ande tag och bara tar in energin i dessa video klipp och bara känner att allt är okej…”det är okej att allt inte är okej”. Du är en människa som upplever livet och just nu är det tungt men inom dig finns en styrka och du kommer klara dig igenom detta. Du behöver bara påminnas om att tro på dig själv och ut genom fönstret med tron på att några onda andar stör dig i ditt liv och att inget kommer att bli bra igen. Det kommer bättre tider för dig men…du måste stanna upp och andas och ge dig själv en KRAM!

 

Källa: http://www.thereachapproach.co.uk/

 

 

~You are the captain of your emotions.

No one and nothing can control those feelings except you.

You have the sole ability to either let these make or break you, inspire or destroy you.~

 

 

 

Källa: http://www.thereachapproach.co.uk/

 

 

 

~There are many lights in this world,

and you are one of them!~

~♥ ~

 

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Ett svar på ”Fråga- Fråga besvarad 2014-03-19

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *