?? fråga! – Fråga besvarad 2014-04-10

Hej

Jag är den som alltid hoppats på kärleken,och haft otur länge med att träffa fel person men nu hoppas jag att jag hittat den. Jag skulle vilja veta om du kan se om det kommer hålla mellan mej och min pojkvän L jag träffade för nån månad sen, snart varit tillsammans en månad. Han hörde av sej jätteofta o tillslut gav jag efter o träffade honom. Nu har jag redan träffat hans mamma, pappa och syskon, om allt går jätte bra, bor hos honom ibland.Vi bort bara några mil från varandra. Han är jätte kärleksfull och gullig. och jag tycker om han jättemycket och han mej bevisligen.

Om det inte är han jag ska ha, vad heter min man isåfall?? så tacksam för svar, alltid bra att veta vad du har att säga.

MVH/sasa

Fråga besvarad 2014-04-10

Hej Sasa!

Jag ska vara helt ärlig. Jag känner att du har träffat en mycket bra kille för dig som ser dig och älskar dig och jag känner att han är en sådan kille som du behöver här och nu så…sluta tänka så mycket  om framtiden och  stanna upp här och nu och sluta tänk på vad som är rätt och fel in för morgondagen och framtiden.

Sluta oroa dig !!!och bara följ ditt hjärta och bara följ magkänslan och fjärilarna… 😉 Det är vår och snart  är det sommar och det kan inte bli bättre  för dig så bara njut och ta in och våga vara kär. ♥

 

~♥ ~

~You don’t find love, it finds you.

It’s got a little to do with destiny, fate, and what’s written in the stars.~ 
~ Anaïs Nin

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *