Gammal tv serie?

Jag letar efter en svensk serie om spökerier, så som "Det Spökar" den gick på 90-talet kan vara första omgång av Det spökar, tror till och med att den jag söker gick på 5an. Det jag kommer ihåg från serien är att det flesta avsnitten som jag såg utspelade sig i Stockholm. Skulle vilja veta vad serien hette och om det går att får tag på? Tack i förskott. Mvh Chris v. O

Hejsan! Jadå, den serie du tänker på är just "Det Spökar". Den gick mycket riktigt på Kanal 5 tidigare. Så visst har du rätt i allt du säger om serien i sig, vad den hette och vart den gick. Har personligen även jag försökt att hitta mer material om denna, men tyvärr inte funnit något! Den enda nackdelen i mina ögon av denna serie, var att den endast var byggd på skrönor och sägner – dock intressant! Mitt enda råd är att du kontaktar personer inom Kanal 5. De kan säkert hjälpa dig mer än vad jag kan. Men det som jag kan säga åtminstone är att du har rätt i namnet och att det sändes på kanal 5! Lycka till! / Patrik Tillägg: Som du nu kan se har besökaren Li gett dig lite mer information här inne, besvarat den 12/12-07 med rubriken "Det spökar".

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *