Kan jag ha påverkat?

Hej igen Undrar lite om jag kan ha på verkat denna ande eller naturväsen? Jag tycker mycket om att använda tarotkort och gör det då och då. Undrar om detta väsen kan ha kommit in genom någon port som jag öppnat och missat att stänga efter mig…? Mvh Sara

Hej Sara! Eftersom jag inte får klart för mig vilken funktion denne har och varför den är där och det är så otydligt med VAD det är så kan det mycket väl vara så att denne har blivit uppmärksam på dig under en tarot seans. Men en sak har jag lärt mig och det är att naturväsen brukar inte bry sig om sådant,som tarotkortlek. Det du kan testa är att focusera på denna närvaro och helt enkelt fråga tarotkortleken vem/vad denne är. Är det så att denne vill kommunicera med dig kan denne mycket väl göra det genom en tarotkortlek och ge svar via dem. Det kanske är värt ett försök.Om inte annat lite spännande och se om det fungerar. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *