Gestalter vid min säng – Fråga besvarad 2013-12-08

Hej! Jag har förstått att detta är ganska vanligt!? Har i alla fall läst om det ofta. Har väl alltid trott på det övernaturliga, ända sen jag var liten och varit med om ett på övernaturliga saker men inte ofta utan det kanske har hänt inte vet jag 10-20 olika saker. Men sen ca 2007. så har det stått gestalter vid min säng. Jag vaknar upp på natten av att nån tittar på mig. Först var det bara en (man ser bara att det är en skugga typ) Han säger jag för han känns som en manlig energi. Fösta gången var i vårt förra hus, jag höll på att dö, blev skit skraj.

I början hände det bara några enstaka ggr per år, men sen blev det allt oftare, och då tillkom en till skugga, mindre och mer kvinnlig (minst en till) sen flyttade vi och jag var fortfarande rädd, men från första gången jag såg den så låtsades jag inte om att jag såg den, så jag brukar bara vända mig om och låtsas sova vidare… haha så “de” inte ska märka att jag ser dem… ;))

Sen ibland så kan det vara ännu fler personer och då känns det både som manliga och kvinnliga energier. Jag undrar egentligen vem/vad det är!?

Vill den/de/det något eller är det ok att jag bara sover vidare? Nu är jag inte ett dugg rädd längre heller. 🙂

★ Fråga besvarad 2013-12-08

Hej !

När jag läser det du berättar om så skulle jag kunna svara med en kort mening ” Välkommen till den paranomala och mediala världen”…men det låter lite väl töntigt så jag  stryker det…. 😉 Faktum är att jag känner från dig att detta egentligen är en slags “process” som nog pågått hela ditt liv sedan du föddes och jag vet inte när du blev “medveten” om att det du såg ” nog inte tillhörde den normala verkligheten”.

Jag vill att du tänker tillbaka till omkring 4-6 års åldern och ser om du kan erinra dig ett minne från en  händelse där du var helt vaken på förmiddagen och  du befinner dig i ett rum med trägolv där du står där ungefär i mitten av rummet så du kan se ut mot gården och på gården finns det lövträd och möjligen äppelträd som du kan se  från ett fönster och solen lyser ute starkt och plötsligt från ingenstans ser du några skepnader som såg ut som hologramskuggor i transparent färg. De kommer in fönsterväggen rakt ut från solljuset och går förbi dig i rummet och en av dessa fyra stannar och hälsar på dig och talar till dig på ett mycket  ålderdomligt språk.

Jag upplever och känner detta som en “verklig händelse” som har hänt dig och ett “verkligt minne” som finns i ditt bakhuvud instängt i ditt undermedvetna  men…det kan också vara en dröm jag uppfattar  men som jag uppfattar som mycket verkligt men …jag röstar  själv på det första alternativet.! Vilka var då dessa ? Jag uppfattar dem som energiväsen som inte var “spöken” utan av annan slags energi  av mer annan struktur eller vad jag ska skriva…och  besökte denna plats av orsaker jag inte kan uppfatta här och nu men detta påverkade dig och du stängde av ditt seende automatiskt. 

Jag förstår om detta kan låta som rena rappakaljan för dig helt taget ur luften och det är helt okej 😉 men…jag skulle faktiskt vilja att du söker i ditt minne och kanske tar kontakt med ett medium  eller någon som som arbetar med hypnos,riktig minnes hypnos eller sk regressionshypnos och som kanske skulle kunna hjälpa dig att se om du kan hitta denna händelse i ditt minne någonstans.

Hur som helst känner jag att du måste våga lita mer på din magkänsla och din egen inre intuition och det finns absolut ingen anledning för dig att vara rädd…varför ska du vara det? Det spelar ingen roll var du bor eller var du är för det kommer alltid vara andar som söker sig till dig av den enkla anledningen att de ser det där lilla brinnande fröet av ljus som du har i din ande mitt i chakrat solar plexus och de ser dig som en “ljus fyr”.

Låt säja att några spöken har gått vilse och så ser de ett ljus brinna i horizonten som visar vägen då söker de sig till det ljuset. Och i det här fallet är det detta ljuset du bär i din ande som de ser och söker sig fram till. Har du hör talas om ljusbärare?

De känner sig trygga där du är och därför finns det ingen anledning för dig att visa rädsla utan istället är det just den känslan du förmedlar…lugn och trygghet som får dem att genom dig hitta rätt ungefär som att du är en kanal de kan passera. Och du gör just inget mer än bara “är” och det är detta som i sig blir så fascinerande för många som är som du vet inte ens om det själva eller tänker inte på sig själva på det sättet dvs att de faktiskt gör något genom att bara finnas…och lysa med det där lilla fröet av ljus i sitt solar plexus.

Vet du… jag känner att du borde söka dig till spirituella och grupper av likasinnade och förstå din egen roll i sammanhanget och lära dig att utveckla denna andliga gåva och det känner jag kommer att förändra dig som person och du kommer växa som människa och få ett helt nytt inre lugn.

Det är det svaret jag ger dig 😉

~I wish I could show you, when you feel  loneliness –

the astonishing light of your own being… ~

~♥ ~

 

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *