Kontakta mig igen – Fråga besvarad 2013-12-08

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM jag har svarat på ditt mail o dom frågor du ville att ja skulle svara på har du fått det!?
Kontakta mig gärna igen
Vi behöver all hjälp vi kan få, skulle även vilja prata på telefon med dig om det är möjligt!

★ Fråga besvarad 2013-12-08

Hej ! Ja jag har sett att du svarat mig på min epost adress ! Jag gjorde ett kortare inlägg på Spökwebbens sida på facebook om att jag inte kunnat läsa eller besvara frågor av den irriterande orsaken att min dator helt enkelt sa “tack och adjö och hej då” så jag har inte haft tillgång till dator och utan dator är det svårt att läsa e-post och besvara och läsa frågor på spökwebben 😉 men nu är allt i sin ordning igen även om det blev ett mycket irriterande avbrott mitt i allt och jag ska ta mig tid att komma ifatt lite med att läsa och besvara frågor.

Jag håller på att “sortera mina tankar” kring ditt svar och återkommer till dig denna vecka via mejl och vi kan bestämma en dag som vi kan talas vid på hemtelefon och det är bra om du kan vara hemma där du bor så jag lättare genom dig kan så kallat “identifiera energierna där du är”.

Sköt om dig så länge!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *