Gizmo och Zorro – Fråga besvarad 2014-09-25

Hej
Jag har flyttat från mitt ex till en lägenhet. Jag och min dotter Tilda bor med mina två birma katter Gizmo och Zorro. Kan du på något sätt känna av om de trivs här? Och kan du känna av om de är väldigt fästa vid mig? Den minsta Gizmo är ju väldigt pratig av sig,,,vet du varför? och Zorro kommer gärna så fort man lägger sig och slänger sig i min famn typ vid armen och ligger och gosar länge,,, så han måste vara den som är mest fäst?
Ha det gott Madelaine

 

Fråga besvarad 2014-09-25

    Insänt den 2014-04-10

Hej!

Jag söker vidare på din energi och hittade ytterligare en insänd fråga inskickad i April i år och  som jag väljer att publicera då jag har läst den idag.

 Jag kan uppfatta att du är en djurvän och tycker om alla djur även om just katter ligger dig varmast om hjärtat och så har det nog varit även i många av dina liv ända tillbaka till tidigare liv i Egypten. Katter har alltid fungerat som en slags trygghet,säkerhet för att saker är “energimässigt okej” i ditt hem och runt dig och dina katter är utmärkta “vakthundar” och vaktar dig som om de vore hundar… 😉 

Det är en fin relation mellan dig och dina katter och jag kan inte känna något missnöje från dem. Möjligen en sak…från Zorro som visar energimässigt ett mindre missnöje mot kattsanden som du använt senaste tiden i kattlådan. Jag vet inte om detta är något du noterat eller märkt men…nu har jag i alla fall gjort dig uppmärksam på “problemet”.

Sköt om dig!

Ps: Kunde inte låta bli att dela denna video som inte har ett dugg med övernaturligt att göra men…om katter och “säkra tecken på hur vi vet om katten gillar ägaren “ 😉

 

 ~Kärlek är det enda som blir större  är man slösar på den… ~

~♥ ~

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *