Hej.Kan du se min mormor?

Hej. Jag undrar en sak men jag vet inte om du kan svara på frågan den 3e april förra året så dog min mormor.. =( och nu undrar jag var hon kan finnas? och om man kanske kan se henne ngnstans..

Hej Sabina! Nej jag får inte kontakt med din mormor.Men jag utgår från att hon då är på andra sidan tillsammans med andra nära och kära avlidna och även deras djur/husdjur. Jag brukar inte "störa" eller försöka ta kontakt med andar som är på andra sidan om de själva inte vill framträda eller lämna "budskap".Av respekt för dem vill jag lämna dem ifred för att kunna fortsätta sina uppdrag som de har. Vill du ändå försöka få kontakt med din mormor kan man tex besöka ett medium som ägnar sig åt seanser för att tala med de på andra sidan. Du kan själv tänka intensivt på din mormor innan du lägger dig och sover och be henne visa sig för dig i en dröm. Ibland fungerar det och ibland inte. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *