Hemsökt ? – Fråga besvarad 2015-05-01

Hej!

Jag är inte paranormal, eller “känner” saker, men detta skulle jag vilja ha en uppfattning om.
Jag är en man som miste min fru för tre år sedan helt oväntat. Inget hon ville i alla fall. Det vet jag.
Nu är jag omgift och har flyttat till en ny ort. Min nuvarande hustru säger att hon ”känner en närvaro”,
speciellt i en del av huset som omfattar hall, badrum och ett gästrum.

Dessutom är hennes dotter nu på besök och hon sover i gästrummet. Hon påstår detsamma att det
”finns något där”. Inga elakheter, men det verkar som om ”något” är där. Jag har inte känt detta
alls, men det påverkar vårt förhållande.

Kan det vara så att det är min före detta avlidna hustru, eller något annat som hemsöker oss ?
Vi har inte hört historien om det hus vi bor i nu, men kan en ande ”följa med” till nya huset ?
Är det inte så att anden stannar kvar på det förra stället ?

Till saken hör att jag och min förra
hustru bodde i det gamla huset sedan -86. Denna närvaro känns inte dagtid. Bara på nätterna.
Min nya fru vågar knappt gå på toaletten nattetid.

Vad skall/kan vi göra ?

Fråga besvarad 2015-05-01

Hej!

Jag vill börja med att skriva att din nuvarande fru gärna får läsa mitt svar till dig och att ni båda ser detta som en möjlighet att verkligen ha det där djupa  samtalet  med varandra kring detta istället för att försöka undvika att prata om det som om att din förra fru aldrig har funnits eller varit en viktigt del av ditt liv då hon levde… Jag  kan känna att detta  skapar så mycket onödig negativ energi mellan er som verkligen inte behöver finnas mellan er då ni älskar varandra och har valt att leva med varandra och båda LEVER här och nu !

Denna  negativa tröttsamma , tröttande och frågande underliggande  energin som nu har börjat gro mellan er är så total onödig och grundar sig enbart på bristande kommunikation mellan er och att ni undviker att prata om känslor med varandra. Och det löser inga problem att prata med andra eller vänner eller väninnor då det är NI TVÅ som behöver prata med varandra om varandra…

Jag känner att jag hjälper er bäst genom att vara väldigt ärlig med det jag känner kring er och det som sker runt er energimässigt.

Det finns ingen anledning för din  nuvarande fru  att vara svartsjuk på någon som är avliden !

Du skriver att du inte känner någon  närvaro eller andlig paranomal aktivitet i ditt hem … men samtidigt av är det du själv som nämner din fru som den som besöker er som ande. Det är oftast på detta sättet som kontakt med ande världen fungerar mellan normal vanlig människa och ande. Genom  känslor ,tankar, drömmar och  magkänsla och framförallt genom din intuition . Din egen magkänsla har redan talat om för dig vem som besöker er hemma. Det behöver inte vara mer komplicerat än så …

Jag kan uppfatta att din nya fru bär inom sig en slags undermedveten osäkerhet och det finns känslor av någon form av “frågande ”  kring dig och din förra fru  och varför hon nu besöker dig som ande och jag kan uppfatta ett slags skuldtänkande  på dig för att hon som ande fortfarande finns runt dig. 

Jag skriver detta därför att jag faktiskt inte är säker på att din nya frun vet att hon tänker och känner såhär djupt inom sig och jag känner att jag kan skriva detta då jag tror hon på något sätt kan relatera till att jag skriver såhär. Din nuvarande fru behöver verkligen inte ha dålig själv känsla då jag uppfattar henne som en mycket mogen och älskvärd kvinna och det finns så mycket kärlek i henne och mellan er två som inte riktigt kommer fram… mellan er… på grund av rädsla ? att inte våga visa sig svag eller  “behövande” …? 

Jag skriver så här öppet kring detta därför att detta är orsaken till att den ande som besöker dig är din förra fru och hon vill att ni två ska vara lyckliga.

Läs igen : HON VILL ATT NI TVÅ SKA VARA LYCKLIGA ♥
Det finns absolut ingen anledning att känna oro för denna energi eller att se hennes närvaro som negativ då hon som ande är  ljus i sin energi och hon fungerar som en slags skyddsängel för dig och din nya fru  och även för andra människor och hon har fördelat sin tid som skydds guide till att vaka över ert hus under nätterna och sedan vakar hon över en syster ( jag får ingen vidare information) dagtid.
Du frågar mig vad ni kan göra.

Någon dag när ni båda är hemma och solen lyser ute och ni båda känner er på gott humör  kan vara en bra dag att göra en liten ritual  för att visa att ni tar kontrollen över ert hem och ert liv och hela situationen.

I det rummet ni  besökare känner  mest närvaro så kan ni Ni kan tillsammans tända ett vitt ljus och ställa det på golvet mitt i rummet och öppna fönster för att släppa in solljus. Krama om varandra och tillsammans tala om för den närvarande anden att ni är tacksamma för att hon har besökt er och visat er att det finns en värld efter döden. Tacka henne för hennes närvaro och be henne att låta er få vara ifred i eran kärlek. Befria henne från den känsla hon hakat sig fast vid hos din man. Hon upplevde nämligen att hon inte var tillräckligt stödjande och förstående och har efter sin död velat “gottgöra” detta genom att finnas närvarande som ande.
Det behövs inte sägas så mycket utan det handlar om känslan ni förmedlar. Vilken energi ni förmedlar till henne som enhet och union av man och hustru. Ge denna ritual en timme och släpp taget. Vädra ut.
Jag är ganska säker på att ni kommer känna skillnad redan samma dag.

 

Ni får gärna återkomma och berätta om ni efter att ni gjort detta och hur det går för er. Kom ihåg att nyckeln är… kommunikation.

 

☆ ¸.•°* ˜★EeWeeM

Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

 

 

☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★
Du får kopiera,använda eller referera eller dela vidare svar som besvarats i frågespalten av mig men jag och vi på spökwebben uppskattar om ni uppger Spökwebben som källa.
Mina svar som jag ger till inskickade frågor som skickas till oss på Spökwebbens Frågespalt tillhör Spökwebben.
Detta är viktigt för mig att klargöra då mitt arbete som Paranomal Andlig Rådgivare för spökwebben är helt gratis och jag vill inte att någon annan ska göra profit på mina svar eller
använda mina svar som underlag i sina bloggar eller kopiera mina
som svar till egna klienter ( för att tjäna pengar snabbare ) och använda mina svar som egna svar utan att ange Spökwebbens Frågespalt som källa .
Spökwebben är gratis och att skicka in frågor till Spökwebben är gratis och att få dem besvarade är gratis och så kommer det fortsätta att vara så länge som Spökwebben vill ha mig som den som besvarar frågor i deras frågespalt.
Copyright tillhör Spökwebben.
Tack för förståelse!
☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★ ☆¸.•°* ˜★  ☆¸.•°* ˜★

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *