Operation? – Fråga besvarad 2015-05-01

Hej EeWee!
Har långt gångna planer på att jobba utanför Sveriges gränser under en viss period framöver, och jag tror att det kan bli av när som helst – om jag själv vill! Nu i dagarna fick jag dock besked av min läkare att man äntligen kunnat identifiera problemet jag har i mitt knä med hjälp av magnetkamera, och han kan tydligen boka in mig för operation ganska snart.

Självklart hade det varit underbart att få bukt med smärtorna jag har i knät då det varit en jobbig följe tång för mig sedan många år tillbaka. Problemet är bara att det då kommer att skjuta upp en annars trolig arbetsvistelse utomlands.

Min fråga är: Har jag råd med det? Finns det någon anledning att INTE tacka ja till operationen och istället försöka ordna med ny tid EFTER min utomlandsvistelse? Om jag förstått det hela rätt kan man räkna med att rehabiliteringen efter operation kan ta upp till 2 månader.

Stort tack och riktigt kul att ha dig tillbaka.

Fråga besvarad 2015-05-01

Hej!

 Jag tänker bara bekräfta det du redan vet inom dig själv ♥ Din hälsa och din kropp kommer alltid i första hand. Ta den här tiden till  att reflektera över dig själv och rehabilitera dig själv.

Omvärlden springer inte iväg någonstans och alla länder kommer vara kvar efter operationen och jordens undergång har inte hänt om två månader.

Med andra ord… ta hand om dig själv.

 Det finns en bra möjlighet att din smärta som du haft i dit knä länge nu,  faktiskt kan försvinna om du nu bara tar denna chans att faktiskt bry dig om dig själv och ge dig själv tid att läka.

Det finns ingen anledning att stressa iväg utomlands och ignorera din egen hälsa… 

Tack  för att du är du. ♥ Jag känner alltid igen en själ , från Själ Familjen …

 

 

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM ☆ ¸.•°* ˜★
Copyright EeWeeM Paranormal Andlig Rådgivare Spökwebben & Spökwebben c/o Admin

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *