Hjälp att bli av med spöken och förhoppning att barnen ska börja vara på övervåningen, snälla hjälp oss-★ Fråga besvarad 2013-11-14

Hejsan! Jag är mamma till tre fina barn o vi bor själva på en ort i Örebro, i ett gammalt kyrkhus ombyggt till lägenheter.
Här känns som att det bor flera än vi
Tex kan jag inte sova på övervåningen inte heller min mamma gör det när hon är barnvakt till barnen
Mamma har blivit väck av nån som styrkt hennes kind, o suttit på kanten.
Sonen fick en smäll av någon när vi flytta in och han var trött o bråkade
Barnen är aldrig på övervåningen o leker och det är riktigt påfrestande!

Jag önskar att någon hjälpte oss, vi har en hel övervåning vi inte kan använda
Jag känner mig dessutom ofta väldigt trött, ibland arg och ledsen utan nån egentlig andledning, orkeslös
Vaknar ofta på nätterna och på övervåningen känner man sig som sagt inte hemma!

Kan ni hjälpa oss?

Angelica

★ Fråga besvarad 2013-11-14

Hej Angelica!

Jag öppnade din insända fråga och kände hur allt bara stannade runt mig och det är verkligen den överväldigande känslan “oj här var det mycket”… mer än vanligt.

Jag känner att jag måste vara helt uppriktig och seriöst allvarligt till dig i mitt svar då jag verkligen kan förstå och känna att ni har allvarliga och riktigt mycket övernaturliga fenomen och problem med spökerier om vi nu ska använda de orden. Och att även om du inte skriver så mycket så är det för mig totalt överväldigande att ta in allt…det är helt enkelt för mycket att svara på här och nu. Jag känner inget som är ” ont eller farligt” bara att det är galet mycket energier av alla möjliga andar. Och ingen av de som jag känner av vill vara där vilket underlättar för mig. De vill “hem” allesammans.

Du undrar om vi kan vi kan hjälpa dig. 

Jag brukar inte göra hembesök och har upphört med det sedan många år tillbaka. Men…jag känner att jag skulle kunna göra ett försök att hjälpa dig och din familj med att på distans och genom mejl kontakt privat att ringa in vad som är så kallade huvudbekymret då allt bara är en ren röra av energier och det är mer eller mindre omöjligt för mig att nysta upp detta här och nu då det krävs att jag måste börja dra i en ända i energinystan och sakta men säkert nysta mig in till kärnan av problemet.

Det kan innebära att det kan behövas att jag behöver höra din röst via telefonen för att få en direkt länk till hela platsen mer direkt.

Jag kan redan nu säja att jag tror inte att jag kan åtgärda detta fullt ut men jag kanske skulle kunna hjälpa dig att nysta ut det värsta,lugna ner det lite. Det tror jag är fullt möjligt. Men jag kommer nog i slutändan att råda dig att söka kontakt med ett seriöst medium som har specialitet för denna typ av röra i energier. Kanske jag kan hjälpa dig att hitta rätt sorts medium som kan komma hem direkt till dig när jag vet mer exakt vad som är själva “kärnproblemet”dvs vad som håller alla dessa energier och andar kvar fast de inte vill vara kvar.

Jag misstänker nämligen att ditt hus är ett sådant hus som man måste vara på plats för att förstå allt som händer och sker.

Och jag känner att det antagligen kommer ta lite tid att få ordning på detta så gott det går,det vill säja,så pass att det går att leva och bo på platsen men lära sig att leva med och sida vid sida med de andar och energier som finns hos dig och din familj. Lite regler till andevärlden skulle behövas hos dig.

Så jag gör så att jag kommer höra av mig till dig privat inom närmaste veckan till den adress du sänt denna fråga ifrån och jag kommer skriva från mitt e-post konto som är anslutet till facebook.

Så får vi se om vi kan hitta en lösning på detta för så här ska ni inte ha det! Så ja jag ska se vad jag kan göra för dig och din familj och om jag kan göra något på distans i den mån de går då andevärlden “normalt” sett inte är bunden till tid eller rum.

Sköt om dig så länge!

Tillägg 2013-11-17

Vill bara skriva att jag sänt mejl som jag lovade till den epost adressen som du använde när du sände in denna fråga till spökwebben och hoppas att mitt mejl kommer fram till dig.

Och att du kan svara till den epost adress som jag sänt ifrån. Vi kan fortsätta denna frågeställning privat.

Ta hand om dig!

 

☆¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *