Hjälp -★ Fråga besvarad 2013-09-01

Hej Idag vid en hundpromenad försvann en nyckelknippa med en gulfärgad diamantliknande nyckelring. Mycket vktiga nycklar som jag hade men som plötsligt försvann från min handled. Drog upp min hund som inte kunde ta ig upp från vattnet. Ser du något var den är?

Hej Johanna! Det är en tag sedan du sände in denna fråga till spökwebben men jag vill ändå publicera den för att bekräfta att jag läst din fråga även om jag inte kan hjälpa dig med detta då jag inte är rätt person för att hitta borttappade saker eller föremål. Men jag hoppas att du hittat din nyckel och att det löst sig för dig. Men…det känns som att det viktigaste var att du fick upp din hund ur vattnet och att allt slutade väl. ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *