Varför är jag dragen till japan★ -Fråga besvarad 2013-09-10

Hej Eva-lena ! jag har dragits till japan ända sedan jag var liten jag undrar varför har det något med att göra ett tidigare liv i så fall vem var jag och när levde jag kram jessica( lilla smulan)

Hej Lilla Smulan! Denna fråga är insänd till medium Evy men jag hoppas att det ändå går bra att jag istället besvarar din insända fråga från Juli månad. Jag vill ge dig ett lite annat svar än det du kanske frågar kring som du kan fundera över. Ja jag kan förstå att du känner dig dragen till Japan men…det har nog inte så mycket med "tidigare liv" att göra utan det har nog mer att göra med lite mer djup gående andliga saker eller hur jag ska uttrycka mig.Du skriver att du ända sedan du var liten har känt dig dragen till just Japan och(mitt påstående) ända sedan du föddes så har du haft en speciell koppling till den japanska solgudinnan Gudinnan Amaterasu. Jag känner att jag vill att du kan känna djupt inom dig vad och hur du påverkas av mitt "påstående" som jag kommer att skriva och sedan att du själv inom dig söker svaren. Jag känner att denna solgudinna Amaterasu är en del av dig i din ande.Jag känner hennes energi i ditt hjärtchackra och i solarplexus.Hon är en representant för ditt "Högre jag".Och även en av dina mest ledande och viktigaste guider i detta liv tills du själv minns vem du är och vad du är i din ande och själ. Det är bara DU som kan avgöra om mina ord är fullständigt galna eller…om det väcker en bekant känsla inom dig i din ande. http://en.wikipedia.org/wiki/Amaterasu http://www.pantheon.org/articles/a/amaterasu.html ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *