Spökhuset i norrland

Detta hände mig för ca 10 år sedan. Jag och min dåvarande sambo blev avsläppta mitt i ödeskogen, kl 2 på natten. 2.5 mil till närmsta ställe, det enda som fanns där var ett hus. Det såg inte ut som om någon bodde där, men det fanns en julstjärna i ett fönster bla. När vi insåg att vi inte skulle bli hämtade, och att vi nog kommer frysa ihjäl då det var över 30 grader kallt så bestämde vi oss för att slå in ett fönster eller så för att komma in. Vi tog en spade, använde skaftet och gick runt huset och slog vid hörnen på fönstren, men inte en spricka blev det. Kastade tom ett klaffbord på ytterdörrens fönsterruta, men inget hände där heller. Detta var ett mycket gammalt hus och med den kylan så skall det spricka. Senare då vi hade turen att bli upplockade ngr timmar senare, så får vi höra av min pojkväns bekant att det är i det huset det spökar, så det var tydligt att vad det än var där inte ville att vi skulle komma in. Hade jag vetat detta då jag var där så hade jag sprungt de 2 milen…!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *