Jobbfråga★ Fråga besvarad 2013-09-10

Hejsan! Ser du om jag har någon chans och få ett jobb efter semestern, och i så fall vilken typ av jobb, har sökt ett som jag hoppas få inte så långt ifrån där jag bor. MVH Iréne

Hej Irene! Jag vill bekräfta att jag läst din insända fråga från Juli månad men återigen måste jag tyvärr svara dig som jag har svarat till andra som ställer denna typ av fråga till spökwebbens frågespalt.Jag har inte den mediala inriktningen här på spökwebben att svara på denna typ av frågor. Jag vill ändå hänvisa till det svar jag gav till Cristin- "Mitt jobb"Fråga besvarad 2013-09-10- som också sände en fråga om arbete.Och ber dig Irene att också fundera kring detta med hur vi kan använda våra tankar till att påverka utgången för om vi får ett arbete vi vill ha eller inte.Det kanske inte är en mirakel lösning och det är inte ett svar på din fråga men det är en möjlig metod och sätt man kan använda sig av i flera områden i sitt liv. Lycka till och du är välkommen att återkomma med någon annan fråga! ☆¸.•°* ˜★ EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *