Kan jag?- Fråga besvarad 2014-03-20

Hej!

Jag vet inte om du kan känna det här men jag skulle vara glad för svar. Jag har släktingar från både mammas och pappas sida som kan se/höra/känna spöken.

Nu vill jag veta om jag är mottaglig? Tack!

 

 Fråga besvarad 2014-03-20

Hej!

Denna fråga blev insänd av dig den  2 juli, 2013 och är egentligen riktad till det medium som svarade på frågor innan mig. Jag vill bara publicera detta så du vet att jag läst din insända fråga. Jag håller på läsa igenom och besvara de sista kvarlämnade obesvarade frågorna från tiden Juni Juli 2013 så jag kan avsluta den mappen och skriva “Alla frågor lästa och besvarade”…

Jag känner att av någon anledning så kan jag inte få fram någon information alls från ditt insända mejl och det känns som alla energiavtryck försvunnit,alla spår och jag har liksom inget att tona in på eller spåra efter så om du vill ha svar på denna fråga igen så ber jag dig sända in en ny frågeställning med ny vital  energi !

Sköt om dig!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *