Mitt tidigare liv ?- Fråga besvarad 2014-03-20

Hej!:)

Vem var jag i mitt tidigare liv? Och vad hände mig?

Tacksam för svar/ Evelina Ps.

Riktigt bra sida det här!

 

 Fråga besvarad 2014-03-20

Hej Evelina!

 Jag håller på att läsa och gå igenom för att besvara de återstående sista obesvarade frågor från förra året  tiden Juni- Juli 2013 och hittade din fråga inskickat den 3 juli, 2013.
Jag känner doften av starka kryddor och örter, nejlika, myrr och saliva blandat med ökensand och jag hör svaga toner av orientalisk musik. Jag får bilder av vackra mattor och höga pelare med brinnande eldar och vackra tyger som fladdrar i ökenhetta,dalar palmer och hästar som står vid en vatten oas.

Jag får en härlig känslan av att du i något av dina liv är en persisk ung prinsessa. Jag får bilder av vackra tyger och sång , skratt och glädje och det känns som det är ett mycket lyckligt liv. Det verkar som att du i detta liv älskade dans och musik. 
Kan du känna den orientaliska vinden dra förbi dig och ge dig lite dofter av forntida persisk ökensand 😉 Detta behöver inte vara det “senaste livet” utan jag kan ha fångat upp i princip vilken tidslinje som helst där du existerar.

Jag skiljer mig lite från vanlig andliga synen på reinkarnation och att vi har “tidigare liv” så kallade återfödelse och jag har ändrat min uppfattning när det gäller detta . Vi uppfattar det som att vi har levt många  tidigare liv men det är  egentligen illusion på grund av vi lever i en linjär tid. Med  dåtid,nutid och framtid. Tid i sig är egentligen inte verkligt men blir verkligt för oss som lever i det. 

Vi kan mycket väl leva alla våra liv samtidigt i flera olika dimensioner i flera olika universum eller parallella världar och kanske är det detta vi sedan medialt uppfattar som ett tidigare liv när det egentligen kanske är ett pågående liv av oss…bara att det är parallellt eller i ett spegeluniversum så.. jag är nog inne lite mer på den vetenskapliga linjen och forskningen om strängteori och multidimensionella världar där vi kan finnas i flera liv samtidigt men med vissa skillnader då denna vetenskapliga teori som finns och forskas kring mycket väl går att förena med andlighet och faktiskt !!!förklarar vissa saker på ett mycket bra sätt som kan tillämpas både för de som är både andliga och vetenskapliga i sitt tänkande 😉

Och om vi tänker så…blir möjligheterna mer intressanta och spännande …eller hur…;)  så denna gång ska jag faktiskt lägga ut två länkar om vad vetenskapen tror om möjligheten till detta “fenomen”…

 

 

 

~Look back & get Experience!
Look Forward & See Hope.
Look Around & Find Reality!
Look within & Find Your Self~

~♥ ~

 

Och tack för att du gillar Spökwebben!

Sköt om dig!

☆ ¸.•°* ˜★ EeWeeM 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *