Meningen med mitt liv? -★ Fråga besvarad 2013-09-01

Jag undrar vad som är meningen med mitt liv? Känner mig ledsen, nedstämd och som att jag knappt orkar bry mig om något. Det känns som om jag bär med mig "1000 sorger". Var kommer detta vemod, denna nedstämdhet från? Vad kan jag göra för att må bättre? Kan du se om det finns någon man för mig i framtiden? Hur möter jag, i så fall, honom och hur ser han ut? Jag önskar dig allt gott. Kram, Susanne.

Hej Susanne! Jag kan svara på vad som är meningen med ditt liv:Du finns.Du andas.Du är en människa.Du upplever sorger,bekymmer,glädje,medgångar och motgångar och framförallt…du lever. Vi människor har en förmåga att vilja söka bortom oss själva efter lycka och meningen med livet och oftast hoppas vi att svaret ska finnas någon annanstans runt hörnet eller helst hos någon annan människa som kan fylla ut det där tomrummet som vi kan bära på inom oss i själen och hjärtat. Och så jagar vi runt i det oändliga efter kärlek och svar överallt runt omkring oss och vad händer…vi blir bara mer och mer nedtyngda,energilösa,deppiga och tappar livslusten och orkar ingenting för allt känns bara skit tillslut…känns det igen?Det vi glömmer bort är oss själva.När gjorde du senast något som fick dig att må bra?När gjorde du senast det där lilla extra bara för dig själv? När tog du hand om dig själv och skämde bort dig själv med något som gör dig glad så att du fylldes av den där känslan av lite lycka i kroppen?När tittade du dig själv i spegeln sist och sa "ah jag är nog inte så tokig ändå och gillar mig själv"?När såg du dig själv senast som en unik person?När senast satt du dig ner och funderade över dina positiva egenskaper som just du har? När funderade du över dina talanger och gåvor som du kanske borde lägga lite mer tid på?När tog du en promenad ut i naturen och bara fokuserade på nuet och bara andades och tillät dig själv att släppa alla bekymmer som ligger som ok på dina axlar och i dina tankar och liksom bara droppa av dem där i skogen i naturen? När du du dig tid för dig själv Susanne? Man kan inte bara ge och ge och ge till andra och glömma bort sig själv.Jag känner att du måste bry dig om dig själv mer och känna att du har ett värde som människa och göra saker som DU tycker om att göra.När du inser ditt eget värde som människa så förändras energin runt dig och positiva människor kommer att dras till dig och din nya energi för de känner då en kvinna som är stark och vågar tycka om sig själv och vågar stå för den hon är och gör det hon tycker om att göra och då automatiskt träder den universiella lagen om attraktionskraft in och när du då sänder ut din tanke och önskan djupt innefrån dig själv att du vill möta en man som kan vara rätt för dig så är chansen större att han korsar din väg om du samtidigt vågar älska dig själv Susanne.Jag tror på dig och du borde också tro på dig själv! ☆¸.•°* ˜★EeWeeM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *