Konstig energi här?

Hej! Vi har bott i vårt hus i drygt ett år, och nu på sista tiden har jag börjat undra om det finns några konstiga energier här, speciellt i sovrummet. Jag har inte så mycket konkret att gå på, det handlar mest om negativa tankar och känslor. Vi har en bebis som är snart 4 månader, och det är särkilt efter hennes födelse som jag har börjat undra. Det kanske helt enkelt kommer från mig själv, det här, att det är inbillning eller hormoner som spelar mig ett spratt, men jag vill ändå fråga, särskilt med tanke på vår lilla bebis. Om en avliden släkting eller en vänlig ande kommer och hälsar på så skrämmer det mig inte särskilt, men jag vill inte att det ska finnas något negativt runt vår lilla älsking. Frid och glädje vare med er, och tack för att jag fick ställa frågan.

Hej Elisabeth! Nej ja kan inte uppfatta några negativa energier hos dig eller runt dig.Däremot kan jag uppfatta att du själv är glad men ändå obalanserad i hormonerna som du själv säjer och har mindre energi än vanligt. Det är inte "katastrofläge" men jag känner att du behöver fylla på din egna energi och inte glömma bort dig själv.Vitamintillskott? Jag uppfattar dig som en stabil människa men på något sätt har du en liten obalans i kroppen(som visar sig i auran)och gör att du inte har samma kontroll över dina känslor och tankar. Dessutom får vi inte glömma att nytillskottet även innebär nya, för dig främmande energier med guider, vilket kan skapa tillfällig oreda för dig och av dig upplevas negativt. Även vid födelse kan man få avlidna anhöriga på korta besök och dessa kan lämna efter sig energier som normalt sett inte skulle påverka men om du redan är "lite känslig" kan de kännas "störande" och tolkas som inkräktare,främmande och oroliga. Jag uppfattar ändå inte att det finns något att oroa sig för.Men givetvis kan du höra av dig igen om du ändå är mer orolig eller har ngt annat du du undrar över. Mvh EeWee

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *